E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZarrab, Davutoğlu'yla görüştü mü?---

Zarrab, Davutoğlu'yla görüştü mü?

Zarrab, Davutoğlu'yla görüştü mü?
05 Aralık 2017 - 14:51 borsagundem.com

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Reza Zarrab'ın eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan koruma istediğini ancak reddedildiğini ileri sürdü

İYİ Partili Ümit Özdağ, ABD'de tanık sıfatıyla hakim karşısına çıkan Reza Zarrab'ın, başbakan olduğu dönemde Ahmet Davutoğlu ile görüştüğünü iddia etti.
Sarraf'ın Davutoğlu'ndan İran istihbarat servisinin kendisini infaz edeceği için koruma talebinde bulunduğunu söyleyen Özdağ, "Bu doğru mudur, değil midir? Sayın Davutoğlu açıklasın" dedi.

CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programında konuşan Özdağ, "Ahmet Davutoğlu'nun cevaplaması gereken bir soru var. Hakikaten suçlama yapmıyorum ama soruyorum. Reza Zarrab, Ahmet Davutoğlu'na başbakanken gitmiş ve İran istihbarat servisinin kendisini infaz edeceğini, bunun için korunması gerektiğini söylemiş. Davutoğlu da böyle bir koruma sağlayamayacaklarını söylemiş. Bu doğru mudur, değil midir? Sayın Davutoğlu açıklasın" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)