E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZafer Bayramı kutlanıyor---

Zafer Bayramı kutlanıyor

Zafer Bayramı kutlanıyor
30 Ağustos 2013 - 10:26 borsagundem.com

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü tüm yurtta törenlerle kutlanıyor

Ankara'daki ilk kutlamalar Anıtkabir’de düzenlenen törenle başladı. Anıtkabir'deki tören Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla düzenlendi.
Cumhurbaşkanı Gül, buradaki törenin ardından Çankaya Köşkü’nde tebrikleri kabul edecek. Kara Harp Okulu Komutanlığı’nda 164. dönem diploma ve sancak devir teslim töreni de Cumhurbaşkanı Gül, Meclis Başkanı Çiçek ve Başbakan Erdoğan’ı bir araya getirecek.
Daha sonra devlet protokolü Atatürk Kültür Merkezi tören alanındaki resmigeçiti izleyecek.
Kutlamalar kapsamında, Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı’na çelenk sunulacak, Vatan Caddesi’nde resmi geçit yapılacak.
Bu yıl Zafer Bayramı Resepsiyonu’na ilk kez Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ev sahipliği yapacak.
Çankaya Köşkü’ndeki resepsiyon eşli gerçekleştirilecek, resepsiyona CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli katılmayacak.
Büyük Taarruz’un 91. yıldönümü törenleri Anıtkabir’de başladı. Törenler bu yıl ilk kez Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Başkanlığı’nda ve ev sahipliğinde gerçekleşiyor. Devlet erkanının tam kadro katıldığı Anıtkabir’deki törenlerde Cumhurbaşkanı Gül Anıtkabir Özel Defteri’ne “Türkiye ‘Yurtta Sulh Cihanda Sulh’ düsturunuz doğrultusunda kararlı bir şekilde ilerlemeye devam edecek, uluslararası arenada etkin, her alanda gelişmiş, güçlü ve müreffeh bir ülke olarak daima yükselecektir“ dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nur içinde Yatın31 Ağustos 2013 00:10

    Allah tarafından Türk Milletine kurtarıcı olarak gönderilmiş MUSTAFA KEMAL ATATÜRK sayesinde bugün VATANIMIZ,BAYRAĞIMIZ,DİLİMİZ,CUMHURİYETİMİZ var. Atatürk ve Şehitlerimiz sayesinde bugün Anamız, Babamız belli...Hepiniz bu 30 Ağustos Zafer Günümüzde NUR İÇİNDE YATIN.

  • .30 Ağustos 2013 10:46

    "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" ... KUTLU OLSUN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI... BU ZAFERİ YAŞATAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI MEMLEKETİ SIFIRDAN KURDU, bizlerde yaşatmaya çşalışıyoruz...NUR İÇİNDE YATIN...

  • emre30 Ağustos 2013 10:39

    Bu günlere iyi sahip çıkın diğer bütün müslüman ülkelerde savaş ve gözyaşı hakim.Türkiye'nin tek farkı Atatürk'e sahip olması !