E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZabıtaya kızıp, tüm simitleri satın aldı---

Zabıtaya kızıp, tüm simitleri satın aldı

Zabıtaya kızıp, tüm simitleri satın aldı
10 Şubat 2020 - 12:05 borsagundem.com

İstanbul, Arnavutköy'de simit satan bir kişinin arabasına el koymak isteyen zabıta memurlarına vatandaşlar engel oldu. Çevrede bulunan bir esnaf, bütün simitleri satın alarak zabıtaların arabaya ve simitlere el koymasının önüne geçti.

Olay, Arnavutköy Merkez Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Fatih Caddesi üzerinde meydana geldi. 4 zabıta memuru cadde üzerinde el arabasıyla simit satan 18 yaşındaki gence müdahale etmek istedi.

Zabıtalar, arabaya el koymak isterken, vatandaşlar zabıta memurlarına tepki gösterdi. Vatandaşlar ile zabıta memurları arasında zaman zaman gerginlik yaşandı. Çevrede bulunan bir esnaf, olay yerine gelerek 'alamazsınız' diye zabıtalara tepki gösterdi.

El arabasını zabıtaların elinden alan esnaf, arabada bulunan tüm simitleri satın aldığını söyleyerek, simit satıcısına parasını verdi. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet10 Şubat 2020 21:09

    NEDİM Bey (  Arnavutköy belediyesi AKP

  • Nedim10 Şubat 2020 19:30

    Her şey çok güzel oluyor!  gariban simitçiyle uğraşıyor halk çocuğu mu yoksa ne?

  • BİR GÖRÜŞ10 Şubat 2020 14:51

    simit satana elbette kimse birşey demez, ancak geldiğimiz bu çağda  bu işin artık sıhhi yönden denetlenmesi ve bir düzen içinde yapılması gerekmektedir, Nitekim belediye simitçilere yer tahsis etmiş,  hjyenik sabit  tezgahlar temin etmiş ve sıhhi koşullarda simit satılmasına birşey dememektedir. istanbul 70 li 80 li yılların istanbul u değil, sokak satıcılığı geçmişte kaldı, insan sağlığı her şeyin üstündedir, duygu sömürüsü ve ucuz kahramanlık yapmanın gereği yok.  vatandaş kendini zabıtanın veya kolluk kuvetlerinin yerime koyamaz. 

  • BİR GÖRÜŞ10 Şubat 2020 18:08

    ben sana ne diyebilirim arkadaş...  sen de  ne demek istediğimi okumadan anlamadan aklınca beni eleştirmişsin,  konumuz sokak satıcıları olduğu için  bu konuya değinmek istedim, elbette sokak simitlerini engellemekle senin deyiminle  ülkemiz hijyenik  olmaz, bakış açımızın, zihniyetimizin de arınması gerekiyor ki hijyen sağlanabilsin.  beni boş konuşmakla  sözümona küçümsüyorsun  da yazdıklarınla boş biri olduğunu belli etmişsin zaten, (fırınlara ve lokantalara ruhsat verenler zabıtalar değildir.) '' avrupadamı yaşıyorsun sandın kendini'' demekle de tüm tezlerini çürütmüşsün ... 

  • : ))10 Şubat 2020 17:38

    gel o bölgede, ruhsat almış ekmek fırınlarını birlikte gezelim.... yazıyorsun ama boş yazıyorsun... Hijyenmiş... : )) Simitçi smit satmasın.. ülkemiz hijyenik mi olacak ? : ) o zabıtalar ruhsat verdiği fırınları, lokantaları denetlerin benimhijyenimi düşünüyorsa. bulmuş garibin çocunu, 4 zabıta fakirin etrafında 4 dönüyor.. millet kaçak dükkan önune atmış masa sandalye koca lokanda mal satıyor. onu gormez.. kodamanlardan korkar zabıta. anca fakire fukaraya çatar böyle.  Avrupadamı yaşıyorsun sandın kendını : )) türkiye bura 

  • ee10 Şubat 2020 13:48

    Cumhurbaşkanımız sokak satıcılarından simiyor alıyor, simitçiye bahşiş bırakıyor ve tegahgındaki simitleri dağır al paranı demiyor mu ? eee kimi yasal, kimi gayri aysal mı ? nasıl kanuk ve kanun okuyup işletmedir bu ? 4 zabıta 1 çocukla uğraşıyor 18 yaşında işsiz ama helalinden para kazanan gençler. sen git kadınları bıçaklayan,şiddet uygulayan canavarlarla mücadele et. zararsız insanlara kabadayılık yapmakda nedir ? o teggahı aldınmı adam borçlu olur. Simitler fırının malı, genç satacakda para kazanacak veresiye simitlerin aprasınıda ödeyecek. Zabıtasan, gir çocuğu araştır fakirse, eğitim masrafını belediye üstlensin. ha çalışması gerekiyorsada ver belediye olarak, tezgah ve satış noktası belediye aracılığı ile iş güç yapsın. kötü alışkanlıklardan uzakda ve rehabilitasyone ihtiyaç olmayacak bir hayatı olsun. Allahım ne yaptıkda, bu beceriksiz insanları bizlere her meslekte karşımıza çıkartıyorsun? mantık sıfır, çözüm sıfır,   

  • mamo10 Şubat 2020 13:16

    simitleri alan kişi. koskocaman ADAMSIN 

  • A.Numan KARATAŞ10 Şubat 2020 13:05

    HER ŞEY cok guzel oldu Bağdat caddesinde yasal simitçileri topluyorlar bahanelerle kendi taraftarlarına dagıtacaklar 

  • İstanbul, Arnavutköy Tebrikler..10 Şubat 2020 12:34

    Türkiye Cumhuriyetinin bozulan ekonomisini, ve kaçakcılık ile büyük mücadeleci başarısını yürekten kutluyorum.  Arvanutköy zabıta görevlilerinin, ülke ekonomisine büyük vurgunları tek tek tesbit etmesi ve engellemesi mutluluk veriyor. Zabıtanın başarılı soksk oeprasyonları ile, devleti ve milleti zarar uğratanlara göz açtırmaması gözlerimi yaşarttı. Nice büyük simitçi ve gariban operasyonları ile Arnavutköy belediyesi zabıtalarını görmek istiyoruz. Belediye, zabıtalara ek iramiye maaşı vermeli. Böylece bir kaç simitçi daha yakalanırsa, ülkemizde bir çok alanda ilerleme ve kalıcı iyileşme olacak. az ileride pogıçacılar ve termosta çay satanlarda var... ACABA HANGİ ZENGİN ESNAF BU SOKAK SİMİTÇİSİNİ İHBAR ETTİ... 

  • ...10 Şubat 2020 12:28

    Garibanı bulmuş zabıtalar. 18 yaşında hayatın ezikliği üzerinde bir genç.. zabıra... kapkaçcıyı gormez.. torbacıuı bilmez.. kaçak sigaracıları fark etmez... sokakda dilencileri göremezler... çeteci gibi çalışan kırmızı ışık gruplarını bilmez... ama bula bula, 18 yaşında helalinden simit satan.. 18 yaşında hayatı yenı yenı tanıyan. mücadelesini helalinden yapmak isteyen... ulkede işsizliğin yuzde 25 lerde olduğu dönemde... maaşlı zabıta görevlilerin yaptıgına bakın. kanun tuzuk vb. ne dersen de.. ahlak ve isanlık adına,  başka engelleyecek olay gormedın mı? çocukdan ne istediniz? bişeler istedinizd eçocuk HAYIR mı dedi?  yasaları uyguluyorsanız, kaç kodamanın işine mudehale ettınız? heryer kaldırım işgali. kaldırımlarda işverenleroın  malları kurulu bunları  engelledınız mı? pazar ruhsatı olmayanları yakaladınız mı? hafta sonu çalışma izni almayan kaç dükkanı yakalayıp ceza kestınız? 18 yaşında çocuğa şiddet yakışmadı.

  • komik10 Şubat 2020 17:47

    Bravo söyleyecek hiç bir şey bırakmamışsın...