E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYusuf Yazıcı eski takımına geri dönüyor---

Yusuf Yazıcı eski takımına geri dönüyor

Yusuf Yazıcı eski takımına geri dönüyor
25 Haziran 2022 - 10:51 borsagundem.com

CSKA Moskova, Yusuf Yazıcı'nın bonservisi konusunda Lille ile anlaşmaya varılamadığını ve milli oyuncunun Ligue 1 ekibine geri döneceğini açıkladı.

Geçen sezonun devre arasında Rus ekibi CSKA Moskova'ya kiralanan Yusuf Yazıcı, eski takımına geri dönüyor.

CSKA basın servisi Türk milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın ayrıldığını duyurdu. Türk orta saha oyuncusu, kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından Fransa’ya eski takımı Lille'e döndü.

Tecrübeli oyuncunun CSKA Moskova'da kalmak istediği ancak “Lille” 12 milyon euro bonservis ücreti istediği, CSKA’nın 8 milyon ödemeyi kabul ettiği ancak kulüplerin anlaşamadığı belirtildi.

Milli futbolcu bugün itibarıyla Lille'e dönerken, sosyal medya hesabından da Ruslar’a ve CSKA’ya veda paylaşımı yaptı. 

"Yaptığımız işin en zor kısmı vedalar sanırım. Ama vedalar da hayatın bir parçası. Ocak ayından bu yana formasını büyük bir mutlulukla giydiğim CSKA Moskova hikayemizin sonuna geldik. Burada geçirdiğim her anımı büyük bir mutlulukla hatırlayacağım. Altı aylık süre boyunca desteklerini her zaman hissettiğim taraftarlarımıza, takım arkadaşlarıma, teknik ekibimize ve yönetimimize teşekkür ederim. Her zaman kalbimde olacaksınız.

CSKA Moskova, Yazıcı'yı kış transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattı. Türk orta saha oyuncusu, 12 maçta 8 gol attı.
(HABERRUS)

CSKA Moskova'da Yusuf Yazıcı fırtınası

Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı resmen açıklandı!

TFF hakem atamalarında yapay zeka kullanmak istiyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)