E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriYurtiçi Kargo’da büyük skandal!---

Yurtiçi Kargo’da büyük skandal!

Yurtiçi Kargo’da büyük skandal!
27 Haziran 2022 - 07:40 borsagundem.com

İyi bir kargo şirketinin en önemli özelliği; hızlı ve güvenli bir teslimat gerçekleştirmesi. Ancak Yurtiçi Kargo güvenilerek teslim edilen paketleri kaybediyor.

Türkiye’nin en büyük kargo şirketlerinden Yurtiçi Kargo çalışanları büyük bir skandala imza attı! İbrahim Arıkan tarafından Arıkanlı Holding çatısı altında kurulan ve ‘Söz Verdiğimiz Gibi’ sloganını kullanan şirket verdiği sözü tutamadı. İddiaya göre İstanbul’dan kargoya verilen içerisinde değerli ürünlerin bulunduğu paket teslim edilmesi gereken bölgeye ulaştıktan sonra kayboldu. Paketi teslim etmekle görevli olan Yurtiçi Kargo çalışanı sisteme paket üzerinde alıcı görünen isme paketin teslim edildiğini kaydetti.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Aykut Demir 28 Haziran 2022 08:20

    Ucuza kaçmanın yolu çalışanları başka dünyada. Bizim paket başka yerden çıktı. Düşük ücret politikasından vazgeçmeli çalışanlarına...

  • Hasan Can 27 Haziran 2022 23:48

    Denizli de hiçbir sıkıntı yasamadik

  • Ahmet sağlam 27 Haziran 2022 23:00

    Kars’tan kaşar almıştım ürün geldiğinde kolinin ortasından bant gevşetilip içinden 2 kg kaşar alınmış ve eksik çıkmıştı.gönderen firma durumu uzatmadan eksiği gönderdi.demekki sürekli oluyor yurt içinde.firmanın çalışanları kaşarı bile çalıyor.bu firma batmaya mahkum

  • yılmaz27 Haziran 2022 20:20

    ÇANAKKALE DE DE EN GEÇ TESLİMATI YURT İÇİ YAPIYOR. ARAS VE MNG KARGONUN SABAH 10-11 DE TESLİM ETTİĞ KARGO YURTİÇİNDE  14:30-15 TE TESLİM EDİLİYOR.

  • bilader27 Haziran 2022 15:05

    şimdi bu yıllardır olan bişey yeni değil. dahası kargo çalışanları trasfer merkezlerinde değerli eşyaların etiketinin üzerine başka şehir adres etiketi yapıştırıyor ve kutuyu boşaltıp gönderiyor. içi kayıp, yanlış adrese giden ve dönen kutuyu asıl sahibi sorgulayınca izler kayboluyor. ve bunu yıllardır Aras ve Yurtiçi ve MNG hep yapıyor. Habere bakılırsa Yurtiçi için operasyon kokusu sezdim.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ27 Haziran 2022 15:03

    Bizde yurtiçi kargo yu iyi bilir idik tam tersi imiş yazıklar olsun.

  • aynen27 Haziran 2022 11:47

    acil kargo bekliyorum. sisteme baktım bana teslim edilmiş gözüküyor. hemen kargoya gittim, yönetici ekibi bize yönlendirdi. yüzleştik teslim ettim diyor. bina yönetimi kamera kaydı var ve giriş güvenlik kayıt tutuyor, kameralar izlendi belirttiği saatte binaya gelmemiş. 3 gün sonra bir telefon 3 bina yandan... yanlış bırakılmış diye aldım. kargoyu aradım: kargo paketini bize getirmeniz lazım diyor iyi mi? bende siz kargoyu teslim edildi değil kayıp ettik yazın sonra gereğini yapalım dedim. 

  • Fatih27 Haziran 2022 10:45

    Kargo şirketleri çok kötü. Temel problem çok az personel ve çok düşük maaşla çok iş yapmaya calışmaları. Modern kölelik. 

  • ACK27 Haziran 2022 10:41

    BU kargo işine devlet el atmalı.hepsi firildaklik ve yalan içinde.kapiniza gelmediler halde geldik diyerek sizin gelip almanızı bekliyorlar.yalan tavan yapmış durumda

  • baturayersin27 Haziran 2022 08:33

    kargo şikayetlerine bakanlığın wep sitesi var btk.gov.tr burdan şikayet bidirim yapabilirsiniz. tüketici şikayeti bölümünden bütün kargo şirketleri var Bilgi TeknolojilerBilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumui ve İletişim Kurumu