E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıYurtdışına paralel kâr realizasyonları gelebilir---

Yurtdışına paralel kâr realizasyonları gelebilir

Yurtdışına paralel kâr realizasyonları gelebilir
10 Kasım 2020 - 09:20 borsagundem.com

QNB Finansbank tarafından hazırlanan analizde yurtdışı borsalar karışık bir seyir izlerken, endeksin yataya yakın bir başlangıç yapması bekleniyor.

BIST 100: Endekste 1223 seviyesi üzerinde kalınması ile beraber 1240 seviyesi direnç konumunda, ABD endekslerinde kazanımların geri dönüş ile daha dengeli bir seyir görülebilir. Endekste genel olumlu görünüm korunuyor…

TL Bonolar: Hazine'nin bugün yapacağı ihaleler tahvil faizlerinde düşüş yaşanırken 10 yıllık tahvil faizinde% 13 bileşik faiz seviyesi dirençte. Gösterge tahvilde de% 15 bileşik faiz altında kalınması ...

USD / TL: Gelişmekte olan ülke para birimi dolar karşısında biraz değer kazanımları ile güne başlarken, dolar kurunda iki kere test edilen 8,00 seviyesinde destek konumunda. 8,12 üzerinde ise 8,30 belirgin direnç olarak izlenecektir…

EUR / USD: ABD'de seçimlerin ardından gelen aşı haberi ile ilgili olumlu seyrin ardından paritede 1,1910 üzerinden gelen kar satışları etkili olurken, 1,18 destek olarak bir…

Türkiye'nin 5 yıllık CDS risk primi 462 düzeyine gerilerken, bugün daha dengeli bir seyir izlenmesi beklenebilir. Global tarafta da ilk önizleme coşkunun ardından iyimserlik hız kesmiş durumda, endekste 1240 direnci tamı.
ABD başkanlık seçim sonuçları, aşı haberlerinin yanı sıra TL'nin toparlanması BIST 100 göstergesinde yukarı yönlü hareketin devamına neden oldu. Bu sabah yurtdışı borsalar karışık bir seyir, endeksin yataya bir başlangıç ​​yapmasını isteyecek. Endekste genel görünüm ortalamanın yanında gündelik yurtdışı borsalara paralel kâr realizasyonları olabilir. 1223 destek gelirken, 1240 direnç seviyesi olarak takip edilebilir. Endekste kısa vadeli yukarı yukarı mevcut ticaret pozisyonlarının korunmasını öneriyoruz.

ABD 10 yıllık tahvil faizinde% 0,92 faiz gelindiğini görüyoruz, hareket büyük ölçüde risk iştahı ile ilgili olarak.

Türkiye'nin 5 yıllık CDS risk primi sert düşerken, eurobond piyasasında toparlanma devam edebilir. TL tahvillerde ise bugün yapılacak olan ihaleler tepki alımları sürüyor, özellikle 10 yıllık tahvilde yabancı Yatırımcı ilgisi var.

USD / JPY artan risk iştahı ile sert yükseliş kaydederek 105 direncine ulaştı. EUR / USD paritesinde 1,18 destek konumunda, GBP / USD paritesinde ise 1,3150 benzer izlenecektir. Dolar kurunda gerçekleşen büyük volatilitenin ardından genel olarak kazanımların korunduğu korunduğu daha seçilmiş bir seyir beklenebilir. 8,00 önemli destek konumunda. Euro kurunda ise, 9,50 seviyesi aynı şekilde izlenecektir.

Petrolde yükseliş sonrası kar satışı normal, Brent petrol 42 dolar varil civarında. Altın fiyatlarında 1865 desteğinden gelen tepki önemli, ilk planda 1882 ve devamında 1910 dirençler. Gram TL bazında 480 desteği üzerinde 500 direnç olarak tamı. Genel olarak altında büyük düşüş nedeniyle kısmi düzeltmeler olabilir.

BIST 100 tahmininde vadeli kısa görünüm 1196 üzerinde.

Gösterge tahvil faizinde% 15,0 destek seviyesi olarak takip edilebilir. Tahvil-bono yatırımı yapmak için para yatırımı yapmak isteyen yatırımcılar para yatırımı satın alabilir.

Doğan Holding ve Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sorusu

Yabancılar satmaya devam ediyor

Piyasalarda aşı rallisi yerini karışık seyre bıraktı

Yabancıların en fazla sattığı hisseler

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)