E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıYurt içi piyasa koalisyon görüşmesine odaklandı---

Yurt içi piyasa koalisyon görüşmesine odaklandı

Yurt içi piyasa koalisyon görüşmesine odaklandı
10 Ağustos 2015 - 08:54 borsagundem.com

Koalisyon veya erken seçim ile ilgili resmin bugün yapılacak olan görüşmede netleşmesi bekleniyor

''Haftanın son işlem gününde Moody's Türkiye ilgili herhangi bir değerlendirmede bulunmadı. Cuma gününün bir diğer önemli gelişmesi ise ABD tarım dışı verisi idi. Manşet veri 215bin ile beklentilerin bir miktar altında kalsa da, işsizlik %5,3 seviyesinde kaldı. Eylül ayı faiz artırım ihtimali ise masada kalmaya devam etti.

Günün önemli gelişmesi ise saat 18:00'de Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun koalisyon görüşmeleri kapsamında bir araya gelmesi olacaktır. Koalisyon veya erken seçim ile ilgili resmin bu görüşmede netleşmesi bekleniyor. Bu sabaha baktığımızda haftasonu Çin'den gelen makro veriler beklentileri karşılayamadı. Ancak parasal teşvik haberleriyle birlikte SCHOMP %3'ün üzerinde primli. ABD vadeliler de artıda iken Dolar / TL yatay bir görüntü içerisinde. Endeksin haftaya alıcılı bir görüntüyle başlamasını bekliyoruz. ''

ZİRAAT YATIRIM
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)