E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYüreğimiz yanıyor, alevler büyüyor…---

Yüreğimiz yanıyor, alevler büyüyor…

Yüreğimiz yanıyor, alevler büyüyor…
18 Ağustos 2013 - 23:09 borsagundem.com

Rüzgarın etkisiyle yangın kısa sürede büyüdü. Havadan ve karadan müdahale ediliyor. İlçede büyük korku…

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, henüz belirlenemeyen bir nedenle makilik alanda çıkıp tarım arazisine de sıçrayan yangın yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.
Bodrum'un Ortakent - Yahşi Beldesi'nde Açık Kırlar Mevkii'nde başlayan ve rüzgarında etkisiyle sürekli yön değiştirirken tarım arazisine de sıçrayan yangına Bodrum Orman İşletmesi'ne ait 2 helikopter, bir uçak, 6 arazöz, 16 belediye itfaiye aracı 150 orman işçisi, Bodrum Akut Ekibi ile vatandaşlar müdahale ediyor. Bitez'de bağ evlerine yangının 20 metre yaklaşması nedeniyle emniyet güçleri evdeki insanları boşalttı. Yangında ilk belirlemelere göre 60 hektarlık makilik ve tarım arazisi yanarak kül oldu. Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ayıp19 Ağustos 2013 00:39

    Rant için yapılanlara bak. Allah sizi bildiği gibi yapsın

  • Betül şaşkın18 Ağustos 2013 23:14

    Nedense yangınlar hep sahil boylarında çıkıyor devlet orman alanlarını ebediyyen imara kapatsa yakanlarıda müebbet hapisle cezalandırsa bir daha yangın çıkmaz