E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiYUNSA: Ziraat Katılım'ın ortaklığının etkisi---

YUNSA: Ziraat Katılım'ın ortaklığının etkisi

YUNSA: Ziraat Katılım'ın ortaklığının etkisi
06 Eylül 2019 - 12:40 borsagundem.com

Ziraat Katılım, Yünsa’yı satın alan şirketin yüzde 50'sine ortak olma kararı alması sonrası, Yünsa payları sert yükseldi

Yünsa'yı Sabancı Holding’den satın alan Sürmegöz Tekstil Ziraat Katılım ile ortaklığa gitti. Sabancı Holding, Yünsa'da sahip olduğu sermayenin yüzde 57,88'ini temsil eden hisselerin tamamını Sürmegöz Tekstil'e sattı.

Şirket sermayesinin %57,88'ini temsil eden 16.878.507,00 TL nominal değerli hisselerin tamamına 69 milyon 458 bin lira değer biçildi. Şirketten dün yapılan açıklamada ise Ziraat Katılım’ın yeni kurulan şirkete ortak olduğu ifade edildi.

Satış haberi Yünsa hisselerine olumlu yansıdı. Yeni günü, 4.41 liradan yükselişle karşılayan YUNSA, gün içi en yüksek 5.19 lirayı test ederken en düşük fiyat açılış fiyatı olarak kaldı.

Gün ortasına dakikalar kala YUNSA %17.66 oranında yükselişle 5.13 liradan işlem görerek saat 12:47 itibariyle günün en çok primlenen hisseleri arasına girdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)