E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYunanistan'ın mülteci suçlaması utandırdı---

Yunanistan'ın mülteci suçlaması utandırdı

Yunanistan'ın mülteci suçlaması utandırdı
12 Nisan 2020 - 10:03 borsagundem.com

Yunan gazetesi Ekathimerini bir "kaynağa" dayandırdığı haberinde, "Türkler Kovid-19 hastası olan mültecileri Yunanistan'a göndermeyi planlıyor" diye yazarak kötülükte zirve bir skandala imza attı.

Birkaç ay önce sınırda insani dramın yaşanmasına sebep olup, mültecilere ateş açan Yunan güvenlik güçleri değilmiş gibi, korona kriziyle ilgili "kişi kendi gibi bilir işi" minvalinde bir iddiayı medya kaynakları ortaya attı.

Yunanistan’ın çok okunan gazetelerinden Kathimerini’nin İngilizce edisyonu olan Ekathimerini’de yer alan haberde, "bazı kaynaklar" mülteci sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gazetenin ismini açıklamadığı fakat “güvenilir” olarak adlettiği o kaynaklar, Türk makamların Kovid-19 olan mültecileri özellikle Yunanistan’a gönderme planı içerisinde olduğunu söyledi.

Gazeteye konuşan kaynaklar, “Bu mülteciler ki birçoğu Pazarkule’de, mülteci kamplarından toplanıp sınıra gönderildi” iddiasında bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hunkartensi13 Nisan 2020 20:29

    şeytanca bir akıl sınırda bulunan mülteciler hani korona ya yakalanırsa bu Türkiye nin suçu demek için tezgahlanmaya çalışılan bir mantıki atak adamlar kılıf hazırlıyorlar belliki sınırda bulunan insanlar hasta olunca ne denecek bizim yüzümüzden oldu derlerse Yunanistan ekonomisi tamamen batar ödeyeceği tazminatlar yüzünden onlarda kılıf hazır olsun da sonra zarar görmeyelim

  • anadolu12 Nisan 2020 18:46

    paranoyak yunan

  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ12 Nisan 2020 18:39

    bunlar daha anlayamadılar.bizimde düşman olanlar her zaman kayıp etmişlerdir.

  • Cezmi12 Nisan 2020 12:54

    Gavurluğunu hatırlatmadan duramıyor

  • kucuk yatırımcı12 Nisan 2020 12:20

    nerde keske yapsalar