E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYunanistan'dan Türkiye'ye büyük jest---

Yunanistan'dan Türkiye'ye büyük jest

Yunanistan'dan Türkiye'ye büyük jest
19 Mayıs 2016 - 19:48 borsagundem.com

Yunanistan Türkiye'yi şeref ülkesi ilan etti

Yunanistan, Türkiye’yi dört şeref ülkesinden biri olarak ilan etti. Bu kapsamda Yunanistan’ı ziyaret edecek olan Türk vatandaşları, ilgili işareti taşıyan her mağazada, belirlenmiş fiyatlar üzerinden yüzde 20 indirim avantajına sahip olacak.

Yunanistan, Dışişleri Bakanlığının inisiyatifiyle, ‘şeref ülkesi’ geleneğinin hayata geçeceği ilk yılda, Türkiye’yi dört şeref ülkesinden biri olarak ilan etti. Yunanistan Dışişleri Bakanlığı’nın, Yunanistan Ticaret ve Girişimcilik Odaları Birliği’yle anlaşmasının akabinde Yunanistan’ı turizm döneminde ziyaret edecek olan Türk vatandaşları, ilgili işareti taşıyan her mağazada belirlenmiş fiyatlar üzerinden yüzde 20 indirim avantajına sahip olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ortaoyunu20 Mayıs 2016 10:42

    tamamen duygusal nedenlerden para lazım adamlara yoksa günahlarını bile vermezler. Damardan girmeyi biliyorlar. İşte pazarlama zekası.

  • YOrumcu19 Mayıs 2016 22:38

    Son 5 senede 4 adamızı işgal etti bizimkilerin de gıkı çıkmadı tabi bizim gibi hıyarları baş tacı eder.

  • temel uz19 Mayıs 2016 20:57

    zenginin mali zügürdün cenesini yorarmis.

  • eric19 Mayıs 2016 20:26

    ekonmik zorluklarla basedebilme adina seref ulkesi vs yerine isgal ettigi adacik ve kayalardan cekilerek asil sahibine devretse ve de Ege sularinda 12 mil israri yerine esit paylasim olan 6 mil + 6 mil olarak kabul etse!

  • ters köşe19 Mayıs 2016 20:19

    ne jesti adamlar türklerin parasına göz dikmiş