E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYunanistan'dan Türkiye açıklaması---

Yunanistan'dan Türkiye açıklaması

Yunanistan'dan Türkiye açıklaması
20 Ocak 2021 - 16:53 borsagundem.com

Yunanistan ve Türkiye arasında istikşafi görüşmelerinin 61. turu için geri sayım sürerken, Atina'dan önemli bir açıklama geldi. Başbakan Miçotakis, 25 Ocak'taki görüşme için iyimser olduğunu söyledi.

Yunanistan ve Türkiye arasında istikşafi görüşmelerinin 61. turu için geri sayım sürerken, Atina'dan yeni bir açıklama geldi.

İYİMSERLİK AÇIKLAMASI

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Akdeniz’deki deniz yetki alanı sınırlarının belirlenmesi amacıyla gelecek hafta Türkiye’yle yapılacak istikşafi görüşmeye Yunanistan’ın “iyimserlikle” katılacağını açıkladı.

TÜRKİYE İÇİN MESAJ NİTELİĞİNDE

Miçotakis, Yunanistan’ın batı denizlerinde karasuları sınırlarının altı deniz milinden 12 deniz miline çıkarılması için parlamentoda yapılacak oylama öncesinde konuşma yaptı. Ulusal egemenlikle ilgili hiçbir konunun tartışma gündemine getirilmeyeceğini belirten Miçotakis, buna karşılık batı karasularının 12 mile yükseltilmesinin Türkiye ile olan doğu karasuları için de mesaj niteliğinde olduğunu ifade etti.

Bitcoin fiyatı neden bir gecede yüzde 7 düştü?

  

Altının kilogramı 443 bin 500 liraya yükseldi

 

Eczacılara aşı uygulaması başlıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Atakan21 Ocak 2021 00:55

    Bu yunan piçi kudurmuş belasını arıyor resmen kaşınıyorlar ab ye güveniyorsun ama nereye kadar

  • Can can 20 Ocak 2021 23:35

    2021 yılı umarım tüm insanlık için Barış yılı olur. Pandemi gösterdi ki ,vürüs ne ırk ne din ne siyasi görüş ne de başka birşey dinliyor. İnsanlık olarak ders çıkartıp ,Barış içerisinde tüm insanlık tüm dünya adına işbirliği içerisinde bu krizi atlatmalı ve normalleşme adımlarını atmaliyiz. Özellikle komşu devletler hırs kapılmadan birbirlerinin haklarına saygı duymalidir. Ne mutlu insanım diyebileceğimiz.

  • pazarci20 Ocak 2021 17:21

    iyi ya bende 12 mile cikarayim hele bir gorelim kimin kilici daha iyi keser......

  • Metin20 Ocak 2021 17:08

    Vre komşi , akıllanmaz mısın sen. Gel rakı balık yapalım, turist çekelim , para kazanalım, Ege ikimize de yeter , diyorum. Sen , yok ben ille de kaşınıyorum diyorsun. Arkanda olduğunu sandığın dayıların gün gelir seni terkeder, yine bizimle kalırsın, gel beni dinle. Ekonomin batmış ,borç harç uçak ,silah alıp daha batırma.. :|  :|  :| 

  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ20 Ocak 2021 16:58

    bunlara Türkiye yi de versek bu seferde kanımızı içmek için yine peşimizi bırakmazlar.