E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYunanistan sınırındaki mülteci sayısı---

Yunanistan sınırındaki mülteci sayısı

Yunanistan sınırındaki mülteci sayısı
29 Şubat 2020 - 13:25 borsagundem.com

Türkiye'nin sınırdaki denetime yönelik kararının ardından Yunanistan ve Bulgaristan'da mülteci alarmı sürüyor. Yunanistan'dan yapılan son açıklamada, ülkeye giriş yapmaya çalışan 4 bin kişinin geri çevrildiği duyuruldu.

Türkiye’nin İdlib’de 36 şehit verdiği saldırının ardından mültecilere sınırı açma kararının ardından hareketlilik sürüyor. Yunanistan sınırında polis ve göçmenler arasında zaman zaman çatışmalar meydana gelirken, Yunan polisi gazla müdahalede bulunuyor.

Atina’dan da konuyla ilgili son gelişmelere dair açıklama geldi. Reuters’ın geçtiği habere göre Hükümet Sözcüsü Stelios Petsas sınırdaki durumla ilgili son sayıları paylaştı.

Petsas, “Hükümet sınırları korumak için elinden geleni yapacak” derken, 24 saatte ülkeye girmeye çalışan 4 bin kişinin geri çevrildiğini öne sürdü.

Yunanistan'dan mültecilere sert müdahale

 

Göçmenler geceyi otogarda geçirdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mustafa temiz29 Şubat 2020 22:10

    bir tane bile suriyeli kalmasin turkiye de vatandaslik verilenlerinde vatandasligi  iptal edilsin ben onlar icin aylik 1200 tl bagkur odemek zorunda degilim sonucta ayda 80 bin tl kazanmiyor turk vatandaslari...ulksini savunmayip kacan bir irk bir gun senide arkandan hancerler unutma sinirlara yeniden mayinlar dosenmeli....

  • chp dedi 29 Şubat 2020 19:25

    chp dediğine geldiler.. suriyelielr bakamazsın, okadar insanı almamalısın.. al ne oldu ? kuzey sınırdan girsinler, barı sınırdna çıksınlar diyorlar 2 yılda ne değişti hacıı ? R vites takmışsınız gene.. ahahaha

  • ahahah29 Şubat 2020 19:24

    suriyelilere bakaca zdiye tvlerde program yapıyorlardı.. şimdi suriyelileri gödermeye çalışıyorlar... chp li belediyeler suriyelier gönderiyor diye tvlerde tartışma programı yapıp, devlet bakanları millet eşikayet ediyordu. şimdi suriyeliler yunanistana gitsin avrupaya gitsin diye çaba sarf ediyorlar :D ben böyle siyaset ne gordum. ne okudum. ne duydum. valla tam psikolojık vaka.. : )))

  • tv29 Şubat 2020 17:48

    burda yazanların bazıları insanlıktan nasibini almamış seviyesiz itibar edilmeyecek yazılar kim üstune alınıyorsa yazım ortaya 

  • Ortadoğu29 Şubat 2020 15:45

    Avrupa nere Suriye, Fas, İran, Afganistan nere. Kültür, din hepsi farklı. Ben de olsam sert müdahale ederdim. Cahil amele tayfayı ben mi doyuracam, ben mi kurtaracam. Yok naif insan olsalar, habire üremeseler neyse dersin. Bunlar Avrupa'yı basınca Avrupa'da yaşayan Türklere karşı da nefret oluştu

  • Gökhan GönlüGüzel29 Şubat 2020 17:15

    Ne olacaktı bizemi gelse idiler.bizmi suriye yi dağıttık bunlarda işin içindeler bunlarda bu olayların tadına baksınlar.seninkide osturuktan teyyare selam söyle o yare olmuş.

  • eee29 Şubat 2020 14:51

    suriyelilere günah yazık deilmi? kadınlar çocuklar bakmayacakmıyız? komşusu aç yatan şimdi nasıl uyuyacak ?  nerden... nereye... yaaa ya bir stratejı yapın 360 derece dönmesin...  (not : 360 demek daire demek. başladığın yere aynan gelmen demek. anlamaz troller şimdi  : ) )

  • $$$$$$$$$$$$$$$$$29 Şubat 2020 17:16

    al o zaman sen bak biryerlerin yiyor ise.

  • Büyük hatalar.. 29 Şubat 2020 14:30

    Bunları almaz yunan. Geri dönerler. Kaçak geçebilen geçer meriçten yada denizden. Herkes bizim gibi değil. Önce kendi vatanını vatandaşını düşünüyor herkes. Biz ne yaptık. Kendi vatandaşımıza harcayacağımız emeği ve parayı bunlara harcadık. Bu hükümetin çok büyük yanlışları var. Çok büyük..