E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYunanistan: Merkel ile Türkiye'yi görüşeceğiz---

Yunanistan: Merkel ile Türkiye'yi görüşeceğiz

Yunanistan: Merkel ile Türkiye'yi görüşeceğiz
29 Ağustos 2019 - 12:02 borsagundem.com

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Almanya Şansölyesi Merkel ile Berlin'de görüşeceğini açıkladı. Miçotakis, Merkel ile görüşmesinin amacının Alman yatırımcıları ülkesine çekmek olduğunu vurgulayarak, Türkiye ilişkilerini de görüşmek istediğini ifade etti.

Yunanistan Başbakanı Kiriako Miçotakis yaptığı açıklamada, Yunanistan'ın kamu harcamalarını halihazırda kreditörlerle görüştüğünü, Merkel'le bu konuları konuşmasının anlamsız olduğunu belirtti.

Yunanistan Başbakanı, ülkesinin kamu harcamalarını görüşmekten ziyade, Almanya ve Yunanistan arasındaki ilişkileri, yaşanan mülteci sorununu ve Türkiye ile ilişkileri görüşmek istediğini vurguladı.

Yunan Başbakan, Yunanistan'ın harcamalarını görüşmek yerine, Almanya ve Yunanistan arasındaki ikili ilişkileri, mülteci sorununu ve "Türkiye ile ilişkileri" görüşmek istediğini söyledi.

Konu Türkiye olacak

Miçotakis, ziyaretinin temel amacının Alman yatırımcıları ülkesine çekmek olduğunu sözlerine ekledi. Başbakanın açıklamalarına göre, ikili arasında Yunanistan'ın kamu harcamaları yerine yabancı sermaye ve Türkiye görüşülecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)