E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYunan gemisi bombalandı: 2 ölü---

Yunan gemisi bombalandı: 2 ölü

Yunan gemisi bombalandı: 2 ölü
05 Ocak 2015 - 21:13 borsagundem.com

Yunanistan'a ait petrol yüklü tankerin, bir savaş uçağı tarafından saldırıya uğradığı ve mürettebattan 2 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi

Libya'nın doğusundaki Darna Limanı'nda demirli Yunanistan'a ait "Araevo" adlı petrol yüklü tankerin, bir savaş uçağı tarafından saldırıya uğradığı ve mürettebattan 2 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, dün bir savaş uçağı tarafından vurulan tankerde bulunan 26 kişilik müretebattan ikisi hayatını kaybetti, ikisi de yaralandı.

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, söz konusu tankere yapılan saldırı şiddetle kınandı. Bakanlığın açıklamasında, saldırıda bir Yunan ile bir Romanya vatandaşının öldüğü, 2 kişinin ise yaralandığı belirtilerek, ölen Yunan vatandaşının cenazesinin ülkeye getirilmesi için girişimlerin başlatıldığı kaydedildi.

Bu trajik olayın hangi şartlar altında geliştiğine dair araştırmaların yapılacağı vurgulanan açıklamada, Libya makamları, BM'nin Libya özel temsilcisi Bernadino Leon ve Avrupa Dışişleri ve Güvenlik Teşkilatı Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini ile temasa geçildiği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)