E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYunan bakandan küstah açıklama---

Yunan bakandan küstah açıklama

Yunan bakandan küstah açıklama
18 Eylül 2022 - 16:22 borsagundem.com

Türkiye'ye karşı taciz ve tahriklerini artıran Yunanistan'dan yeni skandal. Savunma Bakanı Panagiotopulos, Meis Adası'nda provokatif bir açıklama geldi. Yunan Bakan, Kaş'ı işaret ederek, "Karşıya yüzerek gidip geleyim mi" dedi

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopulos, Antalya'nın Kaş ilçesinin hemen karşısındaki Kızılhisarlı (Meis) Adası'nda küstahça açıklamalar yaptı. Adanın kurtuluş törenlerine katılmak üzere geçtiğimiz haftalarda Kara Kuvvetleri Komutanı Haralambos Lalusis ile birlikte ziyaret ettiği adada katıldığı törenlerde yaptığı konuşmayı To Vima Gazetesi yayınladı.

Hulusi Akar'ın sözlerine atıfta bulundu

Yaşar ANTER'in Sözcü Gazetesi'ndeki  haberine göre askeri birliğin ortasında konuşma yapan Panagiotopulos'un aylar önce Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın söylediği “Harp Okulu öğrencilerimizin yüzme mesafesi rahatlıkla iki mil adaya yüzerek giderler” sözlerine atıf olarak konuşmalar yaptığı belirtildi.

Yunanistan Kara Kuvvetleri Komutanı Haralambos Lalusis , adanın belediye başkanı ve üst düzey askerlerin önünde konuşan Nikos Panagiotopulos'un Kızılhisarlı Limanı'ndan Kaş ilçesini göstererek “Ne diyorsunuz? Denize atlayıp karşıya yüzerek gidip geleyim mi? Sadece 2 mil, bakalım ne olacak?” dediği belirtildi.

Bryza: Yunanistan'ın Türkiye'ye karşı düşmanca davranışı şoke edici

BM'den Yunanistan'a sert tepki: Kabul edilemez

Bakan Akar'dan Yunanistan'a: Akıllı olun

Soylu: Avrupa ve Yunanistan katliamlardan sorumlu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fahri19 Eylül 2022 09:04

    Amerika'yı Alman'a sor,Alman'ın tepesindeler.Onlar kurtulmak isterken siz gönüllü Amerika'nın kucağına oturdunuz.Bu utanö size yeter.Yunanistan'da artık Yunan bayrakları dalgalanıyor.

  • fafa19 Eylül 2022 08:59

    Sayın Bakan,ülkenizi gönüllü olarak işgal ettirdiniz,artık Amerika'nın nefesi ensenizde,Almanlar kurtulmak isterken siz gönüllü olarak davet ettiniz.Bize gelince yüz yılda olsa bize yapacağınız kötülüğü ödetirizAmerika burada sonsuza kadar kalmayacak.

  • Davar sevmez 18 Eylül 2022 22:27

    Bizim millet yüzme bilmez, deniz kenarında beslenir çöp atar gider.bari sen yüz.

  • Köylü Mehmet18 Eylül 2022 21:39

    Yüzmeyi dedenden mi öğrendin  gel gel deden de 9 Eylül de yüzmeyi iyi biliyormuş ki sen olmuşsun yoksa nerde,  oğlum siz hiç akıllanmaz mısınız yüz yıl önce İngiliz in atına bindiniz yüzmede rekor kırdınız şimdi ABD  nin şeyiyle gerdeğe girmeye çalışıyorsunuz  sonuç aynı olacak keşke yapsanız havlamayın ne yapacaksanız yapın da bizde eksik kalan işimizi tamamlayalım 

  • Asım18 Eylül 2022 21:07

    Yunanlar denize döküldüğünde demek ki yüzmeyi öğrenmişler bu kostok diyor ki yüzerek kacarız artık yuzebılıyoruz

  • asena18 Eylül 2022 20:26

    lafla olmaz şerefsiz sıkıyosa yüz gel bakayımmmmmmmmmmmmmm

  • baran18 Eylül 2022 20:11

    Sünnet eder geri göndeririz.  

  • belirsizlik18 Eylül 2022 19:19

    onlarda iç siyasete oynuyor buradan ekmek yiyorlar . her ülkenin siyasetçisi farklı kulvarlarda koşuyor. tabi son zamanlarda amerikanın güdümüne girmiş bir yunanistan var konuşan aslında amerika.

  • MUHALET KUŞUÖTMEZ18 Eylül 2022 17:21

    Gel gel.tunç soyer ile bir rakı içer gidersin.

  • cem cem18 Eylül 2022 17:02

    Gel gel.... problem yok.... İnsan olarak gelirsen,yer içer muhabbet ederiz... Ama ne zaman ki, niyetini bozarsın....o zaman son gelişin olur...dönüşün olmaz...