E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYunan bakan yine Türkiye'yi hedef aldı!---

Yunan bakan yine Türkiye'yi hedef aldı!

Yunan bakan yine Türkiye'yi hedef aldı!
30 Mart 2018 - 08:31 borsagundem.com

Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, Türkiye’nin eylemleriyle Avrupa değerlerinden giderek uzaklaştığını iddia etti.

Yunan Savunma Bakanı Panos Kammenos, ziyaret ettiği Ermenistan’da da yine Türkiye’ye yüklendi.

Erivan’da «ArmHiTec 2018»  fuarını ziyaret eden ve Ermeni mevkidaşı Vigen Sargsyan.ile görüşen Kammenos  “Türkiye’ye barışı istediğimizi  anlatmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Ancak tarihte, büyük Osmanlı İmapartorluğu’nun 1821’de Yunanistan’da yenildiğini de hatırlatmamız gerek” dedi.

Türkiye’nin Avrupa’dan, ,uluslararası hukuk’tan ve uluslararsı toplumdan uzaklaştığınıı iddia eden Kammenos,, Yunanistan ile Ermenistan’ın her zaman birlikte olduklarını ve gelecekte de birlikte olacaklarını belirterek şöyle konuştu:

“Ortak değerlerimiz, ortam tarihiniz, biri Ermeni halkı diğeri Pontus Hellenizmi’ne   yönelik iki büyük  soykırımda ortak kurbanlarımız var.  Ermenistan’a her gelişimde kendimi kardeş bir ülkede hissediyorum” .

Kammenos, "Biz, Türkiye'yi barış istediğimize ikna etmeye çalışacağız ama Türk tarihinin birçok anlarını, Osmanlı imparatorluğunun çöküşünü ona hatırlatmak zorundayız" diye ekledi. (Yorgo Kırbaki/Hürriyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şimşek30 Mart 2018 12:31

    Türkiye artık kendini pis komşularından kıyas bile edilemeyecek şekilde soyutladı. Bunların ömürleri bizi kıskanmak ve bize kötülük yapmakla geçti. Çin gümbür gümbür geliyor. Türkiye-Rusya anlaşınca hepsinin kimyası bozuldu. Yunanistan Pire limanını Çin'e sattı, Çin'in NATO üyesi Türkiyeye karşı Pire limanında Egede Çin savaş gemisi bulundurmasına izin verdi. Batı sesini çıkartmadı. Amerika Çin-Türkiye düşmanlığı istiyordu. Zamanla Çin herşeyi anladı. Amerikanın azdırdığı Uygur sorununu Türkiye-Çin beraber engelledi. Çin'in Türkiye ile ilişkileri çok çok gelişti. Bakü-Tiflis-Kars ve Kars-Nahçıvan-İran demiryolu hatları ile Ermenistan baypas edildi ediliyor.

  • ??30 Mart 2018 21:56

    ipek yolu tren hattı bi bizde hazır deıl.temenni iyi ama reelde dediklerine 5100 katılamıcam

  • : ) gnçlk30 Mart 2018 09:52

    Avrupayı gündemi böyle değiştiriyor. üretmeyen, tüketen, ekonomisi boş olan bu ülke, ab topluluğu zengin batı avrupadan destek almak, para almak, hibe almak vb. adına Türkiye tehdidi var ey avrupa imajı yapıyor. Böylece ekonomik, siyasal olarak ab topluluğundan destek ve hibe alıyor. Batı avrupada aman senin askeri gücün olsun Türkiyeden ve tehdidinden bizleri koru diyor. Türkiye batıya açılmasın diyede ya cyrus,ya ermenistan yada terör faliyetlerini avrupa destekliyor. Türkiye ya karşı oyun açıklama bunlar. Kaale alınmamalı. Açık net polomiksiz israil, ingiliz tipi açıklama yapılıp NET OLUNMALı Bizim siyasiler magazini sever. O bakımdan devlet birimi ÇAT diye cevap vermeli kısa ve öz. uatmadan.

  • ANK30 Mart 2018 09:04

    ben bunun anasınıda tanırım aldıralım bak bu cocuk bela olur dedim dinlemedi al bak şimdi

  • MUSTAFA ÖZER30 Mart 2018 08:58

    (Kammenos, "Biz, Türkiye'yi barış istediğimize ikna etmeye çalışacağız ama Türk tarihinin birçok anlarını, Osmanlı imparatorluğunun çöküşünü ona hatırlatmak zorundayız" diye ekledi. ) - Sayın Bakan ; Ben daha yakın tarihi hatırlıyorum. Türkiye Cumhuriyeti hedefini bir devletin çöküşüne değil yurtta ve dünyada barış ilkesine dayandırır. İlkokul kitaplarınızı değiştirin.

  • Fenasj30 Mart 2018 08:57

    Haddini bildirmek lazım bu şom ağızlıya