E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriYükselen Çelik'te talep toplamada işlem tamam!---

Yükselen Çelik'te talep toplamada işlem tamam!

Yükselen Çelik'te talep toplamada işlem tamam!
11 Kasım 2019 - 15:26 borsagundem.com

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğinde oluşturulan toplam 27 üyeden oluşan konsorsiyum aracılığı ile Yükselen Çelik A.Ş. halka  arzında 7-8 Kasım 2019 tarihlerinde talep toplama işlemleri  tamamlandı.

Yükselen Çelik A.Ş. halka arzında bireysel yatırımcı  kategorisinde tahsisatın 3,49 katı, yurtiçi kurumsal yatırımcı  kategorisinde tahsisatın 2,42 katı, yurt dışı kurumsal yatırımcı  kategorisinde ise tahsisatın 1,66 katı olmak üzere toplam halka arz  büyüklüğünün ise 2,77 katı talep toplandı.

Yükselen Çelik A.Ş.'nin 69.174.000 TL tutarlı 12.810.000 TL nominal  değerli paylarının halk arzında toplam 1.657 yurtiçi bireysel  yatırımcıya, 40 yurtiçi kurumsal yatırımcıya ve 4 adet yurtdışı  kurumsal yatırımcıya, toplamda ise 1.701 yatırımcıya dağıtım  gerçekleştirildi.Tahsisatlar Yükselen Çelik A.Ş. halka arz izahnamesinde  belirtildiği şekilde, %40 yurtiçi bireysel yatırımcılar, %50 yurtiçi  kurumsal yatırımcılar ve %10 yurtdışı kurumsal yatırımcılar olarak  tamamlandı.

‘Geleceğin Akıllı Çeliği’ Yükselen Çelik halka arz oluyor

Yükselen Çelik CEO'su: Hedefimiz ciromuzu milyar liralara taşımak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Volkan 11 Kasım 2019 16:49

    Kaliteli çelik deyince Bursa/Ormangazi'de Asil Çelik var, hemen yanında Döktaş var. Yükselen Çelik şimdiye kadar duymadım. İthalat üzerine ise dikkatli olmak lazım, Makina Takım da bu işi yapıyor aynı zamanda üretiyor. Perşembepazarı'nda çelik üzerine çok firma var.