E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYükselen Çelik CEO'su: Hedefimiz ciromuzu milyar liralara taşımak---

Yükselen Çelik CEO'su: Hedefimiz ciromuzu milyar liralara taşımak

Yükselen Çelik CEO'su: Hedefimiz ciromuzu milyar liralara taşımak
07 Kasım 2019 - 15:14 borsagundem.com

Yükselen Çelik'in CEO'su Barış Göktürk hisselerin % 29.58'ini halka arz edeceklerini, 5.40 TL hisse fiyatıyla bugün ve yarın talep topladıklarını, ayın 14'ünde de gong törenini yapmak istediklerini belirtti.

Yükselen Çelik'e yabancı ilgisinin halka arz kararında etkili olduğunu belirten Barış Göktürk "Bir İtalyan şirket bizi satın almak istedi. Hisselerimizi değerlemek istediler, kendileriyle görüştük ama bir yere ulaşılamadı. 2 yıl sonra bir Alman şirket %50 ortak olmak istediğini söyledi. Biz de hızlı büyüyen bir şirketiz. 14 yıl öncesine nazaran dolar bazında 14 kat büyüdük, TL bazında 50 kat büyüdük. Katma değeri en yüksek çelik ürün grubundayız. Demir çelik sektörünün en hızlı büyüyen şirketlerinden biriyiz." ifadelerini kullandı.

Göktürk halka arz gelirinin % 30'unu makine ve ekipman yatırımında, % 40'ını net işletme sermayesinin kullanımında kalan % 30'u kısa vadeli borç ödemelerinde kullanacaklarını belirterek
"Hedefimiz ciromuzu satış hasılamızı milyar liralara taşıyabilmek." ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dd07 Kasım 2019 16:03

    Ereğli  Ne halde belli. Bunu niye alalım?. Kafalar karışık. 

  • ga07 Kasım 2019 19:09

    halka açılma fiyatı olan 5.40 üzerinden bu şirketin defter değer oranı kaç olacak, sektöründeki diğer benze şirketler ile karşılaştırmak adına önemlidir diye düşünüyorum