E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYPG'nin sivil katliam planı deşifre oldu---

YPG'nin sivil katliam planı deşifre oldu

YPG'nin sivil katliam planı deşifre oldu
02 Şubat 2018 - 08:03 borsagundem.com

DEAŞ'lıları çıkardıkları cezaevine sivilleri dolduran YPG teröristleri, Türkiye'nin cezaevini bombalaması halinde sivil katliam propagandası yapmaya hazırlanıyordu. Şer plan ortaya çıkarıldı

TSK'nın Zeytin Dalı Harekâtı sürerken, terör örgütü YPG'nin sinsi planı deşifre oldu. Türkiye aleyhine 'Kutsal mekânları hedef alıyorlar' algısı yaratmaya çalışan YPG'nin, bu kez de cezaevlerindeki DEAŞ'lıları serbest bıraktığı, boşalan cezaevlerine ise masum halkı koyduğu belirlendi. YPG'nin önümüzdeki günlerde cezaevindeki sivilleri infaz edip "Türkiye toplu katliam yapıyor" demeye hazırlandığı ortaya çıktı. Afrin bölgesinde sağ yakalanan YPG'li teröristlerin ifadeleri ile Türk istihbarat birimlerinin edindiği bilgilere göre; YPG Afrin merkezi ile Raco ve Cinderes beldelerinde bulunan hapishanelerdeki bin 500'e yakın DEAŞ'lı ve çoğunluğu hırsızlıktan hükümlü 200'den fazla kişiyi, Mehmetçiğe karşı savaşmak şartıyla serbest bıraktı. YPG, çatışmalardan kaçan ve canlı kalkan olmak istemeyen masum halkı da cezaevlerine doldurup birçoğunun ayağına pranga vurdu.

İTİRAF ETTİLER

Nitekim ele geçirilen teröristler de "Burseya Dağı'nda, örgütün cezaevlerindeki DEAŞ'çıları çıkartıp, yerine Türkiye ile çatışmak istemeyen Alevi ve Arap kökenli insanların da bulunduğu halkı koyduğunu duymuştuk" dedi. Örgüt, cezaevine koyduğu halkı infaz edip dünya kamuoyunda "Siviller öldürülüyor" propagandası yapacaktı. (Sabah / Sırrıberk Arslan)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)