E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYoğunluk yaşanan PTT şubeleri geçici olarak kapatılıyor---

Yoğunluk yaşanan PTT şubeleri geçici olarak kapatılıyor

Yoğunluk yaşanan PTT şubeleri geçici olarak kapatılıyor
02 Nisan 2020 - 22:51 borsagundem.com

Yoğunluk yaşanan PTT şubelerinin kapatılacağı, alınan yeni karar doğrultusunda ödemelerin artık PTT dağıtıcıları, bekçiler ve kolluk birimleri vasıtasıyla vatandaşların kendi ikametlerinde yapılacağı duyuruldu.

İstanbul PTT Bölge Başmüdürlüğü, sosyal yardımların, PTT dağıtıcıları tarafından İl Emniyet Müdürlükleri ile iş birliği içerisinde, kolluk kuvvetleri ve bekçilerle evlere yapılacağını bildirdi.

Başmüdürlükten yapılan açıklamada, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde gerçekleştirilen sosyal yardım ödemeleri sürecinde bazı PTT iş yerlerinde yaşanan yoğunluğun, çalışanların ve müşterilerin koronavirüs hastalığı karşısında sağlığını tehlikeye düşürmemesi amacıyla yarından itibaren sosyal mesafe kurallarının uygulanamadığı, sürekli olarak yoğunluk yaşanan iş yerlerinde ikinci bir açıklamaya kadar kapatma kararı alındığı belirtildi.

Açıklamada, bu süreçte sosyal yardım ödemelerinin, PTT dağıtıcıları tarafından İl Emniyet Müdürlükleri ile iş birliği içerisinde, kolluk kuvvetleri ve bekçilerle birlikte evlere yapılacağı kaydedildi.

Kapatılmayan iş yerlerinde ise gün içinde yoğunluğun artışına göre hizmetin
durdurulabileceği aktarılan açıklamada, "Toplum sağlığımız için tedbirlerimizi artırmaya ve sizin için çalışmaya devam ediyoruz." denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bu dünyadan biri03 Nisan 2020 07:56

    Günlerdir önlem alınsın diyoruz. Akp li troller her şeye karşı oldukları gibi bunda da bizi hain ilan ettiler. Her eleştiriyi hükümete saldırı gibi algıladıkları için ülke hep geç karar alıyor.

  • işsiz03 Nisan 2020 00:28

    İşsizilik ödeneği alanlar için niye uyguloanmıyor bu.Sadece 1000 tl yardım alan 2 milyon 111 bin hane için uygulanıyor ancak 598 bin işsize ödenen ödenek için uygulanmıyor.Sürünmeye devamm

  • sedat02 Nisan 2020 23:56

    Doğru karar.

  • Bika02 Nisan 2020 23:10

    PTT önleri Covid-19 öncesi metrobüslerin hali gibi.