E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYKS yerleştirme sonuçları açıklandı---

YKS yerleştirme sonuçları açıklandı

YKS yerleştirme sonuçları açıklandı
15 Ağustos 2022 - 08:15 borsagundem.com

Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS 2022) yerleştirme sonuçları açıklandı. Sonuçlara "sonuc.osym.gov.tr" adresinden ulaşılabilecek.

8-19 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler tercihlerini yaptı.

Tercih sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet Özbir ve Baran ittifakı 2Li Masa15 Ağustos 2022 10:58

    Bizler bu sene dereceyegirebiliriz.  İlk 25 binde yer almak istiyoruz. Sizce olur mu ?  :) Polis mi olsak, subay mı olsak, doktor mu olsak, vali mi yada. Karar veremedik hala. :) Mülakatlardan korkuyoruz torpil olacak söylentilerinden :)

  • Mucise Reis : )15 Ağustos 2022 09:18

    bakalım kaç ay sonra bişeler çıkacak :D Başarı puanları şişirme yapan yoktur umarım. bu alanı kontrol eden bie mekanizma yok. Ben bildim bileli bu başarı puanlarının dümene uğradığını hep zihnimden geçiriyordum. Kİ yıllar sonra ne kadrolar ne fetolar ne katakulliler gördük. Ben inanmıyorum güvenmiyorum bu satten sonra. ŞEFAFLIK artar ise inancım ve güvenim artar bu satten sonra tüm devlet kurumlarına. ben görücem, inceleyebilicem, anlayabilecke. ben yaptım şahane oldu yaklaşımlar 5 para etmez