E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYine Arena yine olay---

Yine Arena yine olay

Yine Arena yine olay
17 Kasım 2014 - 00:18 borsagundem.com

A Millilerin 2011 ve 2012'de TT Arena'da oynadığı Estonya ve Hırvatistan maçlarında da seyircilerle Fenerli futbolcular arasında gerginlik yaşanmışt

Türkiye, Kazakistan maçı öncesi Volkan Demirel'in stadı terk etmesinin şokunu yaşarken, buna benzer olayların Türk Telekom Arena'da üçüncü kez yaşandığı ortaya çıktı. İşte aynı statta daha önce oynanan milli maçlarda yaşanan olaylar:

11 AĞUSTOS 2011 TÜRKİYE-ESTONYA: 3-0

Maç öncesi milli takımın yaptığı şut antrenmanı sırasında kale arkası tribününde yer alan Galatasaraylı taraftarlar, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'na tepki gösterdi. Taraftarlar, özellikle Emre'yi attığı her şut sırasında yuhaladı. Emre gibi bir diğer Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin de tepkilerden nasibini aldı. İlk 11'lerin anonsu sırasında da taraftarlar, Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin'e tepkilerini sürdürdü. Taraftarlar, maç sırasında da Emre'yi topu her ayağına aldığı sırada yuhaladı ve ıslıkladı. 

Emre, attığı gol sonrası formasındaki ay-yıldızlı armayı öperken, takım arkadaşları da kendisini teselli etmeye çalıştı.

11 KASIM 2012 TÜRKİYE-HIRVATİSTAN: 0-3

2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Hırvatistan'a 3-0 yenildiğimiz maçın son dakikalarında Modric'in bir şutunu kurtaran Volkan Demirel, tribündeki seyirciler tarafından alaycı biçimde alkışlandı. Volkan da tribünleri alkışla karşılık verdi ve yakışıksız sözler söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fenasi17 Kasım 2014 08:57

    aslında başlık yine Emre, yine Volkan, yine olay olacaktı, ama fener amigosu medyadan meslek namusu beklemek abes.. adamların gözünü fener yağdanlığı bürümüş.. aynı ahlaksızlar Trabzon'da, Beşiktaş maçında da olay değil miydi? Hay ben sizin gazeteciliğinizi..