E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYıldızlar da penaltı kaçırır---

Yıldızlar da penaltı kaçırır

Yıldızlar da penaltı kaçırır
23 Mayıs 2021 - 23:04 borsagundem.com

Fransa Ligue 1'in son haftasında Lille ile şampiyonluk mücadelesi veren Paris Saint Germain'in Stade Brest 29'a konuk olduğu maçta ilginç bir an yaşandı.

Şampiyonluğu son maça kadar kovalayan Paris Saint Germain'de Neymar, Brest maçında kazanılan penaltı atışında Larsonneur'un şaşırtan hareketi sonrası kaleyi tutturamadı.

Şampiyonluğa ulaşabilmesi için Lille'in kaybetmesini bekleyip Brest'i yenmesi gereken PSG, müsabakanın 18. dakikasında penaltı kazandı.

Penaltı atışında topun başına ise Brezilyalı yıldız Neymar geçti.

NEYMAR'I DAHA BOŞ OLAN TARAFA YÖNLENDİRDİ

Penaltı atışında büyük bir risk alarak kaleyi ortalamayan ve atış yönüne göre sağ direğe daha yakın duran 24 yaşındaki kaleci, Neymar'ı daha boş olan tarafa yönlendirdi.

Gautier Larsonneur'un kapattığı köşe yerine boş olan tarafı seçen Neymar, kaleyi bulamazken Fransız kalecinin bu cesur hareketi çok konuşuldu.

Sosyal medyada penaltı atışının görüntüsü hızla yayılırken "Neymar'ı strese soktu, aklını başından aldı" gibi yorumlar yapıldı.

PSG MAÇI 2-0 KAZANDI AMA YETMEDİ...

PSG, Ligue 1'in son haftasında Brest'i deplasmanda 2-0 mağlup etse de şampiyonluğa ulaşamadı.

Paris temsilcisini galibiyete ulaştıran goller Faivre (k.k) ve Mbappe'den geldi. PSG ligi şampiyon Lille'in 1 puan gerisinde, 82 puanla 2. sırada tamamladı.

Lille, Burak'la şampiyonluğa koşuyor

 

Türkler'in Fransa'da şampiyonluk gecesi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)