E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYıldız futbolcuya korona virüs soruşturması---

Yıldız futbolcuya korona virüs soruşturması

Yıldız futbolcuya korona virüs soruşturması
26 Şubat 2020 - 23:21 borsagundem.com

Tottenham Hotspur'un yıldız oyuncusu Dele Alli, korona virüsü hakkında yaptığı ırkçı paylaşım nedeniyle The FA tarafından disiplin kuruluna sevk edildi

Tottenham’ın yıldız oyuncusu Dele Alli, kişisel Snapchat hesabından yayınladığı bir videoda bir havaalanındayken Asyalı bir adamla aynı ortamda olduğu için maske takmış ve bu hareketiyle tepki çekmişti. Alli sosyal medyada ırkçılıkla suçlanmış ve sonrasında videoyu silmişti.

The FA videoyla ilgili olarak oyuncuyu disiplin kuruluna sevk etti. 5 Mart’a kadar savunmasını verecek olan Alli’nin para ya da maç cezası alması gündemde.

Alli daha önce Çin’in ünlü sosyal medya platformu Weibo’dan yaptığı açıklamada video nedeniyle özür dilemiş “Komik değildi ve bunu fark eder fark etmez videoyu sildim. Hem kendimi hem de kulübümü hayal kırıklığına uğrattım. Bu hakkında şaka yapılmaması gereken bir konu. Çin’deki herkese sevgilerimi ve dualarımı gönderiyorum” şeklinde konuşmuştu.

Çin’de ortaya çıkan ve farklı ülkelere yayılan koronavirüs nedeniyle çok sayıda insan yaşamını yitirirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)