E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYıldırım'dan referandum uyarısı: Her türlü adım ve adımları atarız---

Yıldırım'dan referandum uyarısı: Her türlü adım ve adımları atarız

Yıldırım'dan referandum uyarısı: Her türlü adım ve adımları atarız
16 Eylül 2017 - 21:50 borsagundem.com

Başbakan Yıldırım "Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin düzenlemeyi planladığı referandum, ülkemiz için bir ulusal güvenlik meselesidir. Bu konuda gereken her türlü adım ve adımları atacağımız konusunda kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) düzenlemeyi planladığı referandumun, Türkiye için bir ulusal güvenlik meselesi olduğunu belirterek, "Bu konuda gereken her türlü adımı atacağımız konusunda kimsenin şüphesi olmasın." ifadesini kullandı.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Yıldırım, şunları kaydetti:

"IKBY'nin düzenlemeyi planladığı referandum, ülkemiz için bir ulusal güvenlik meselesidir. Bu konuda gereken her türlü adımı atacağımız konusunda kimsenin şüphesi olmasın."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kuvvet17 Eylül 2017 17:22

    mevcut hükümet her konuda başarılı ve güven veriyor.

  • aaa17 Eylül 2017 13:38

    hiç bir şey yapamazsınız. sadece bol bol nutuk atarsınız.

  • İsrail ve abd 16 Eylül 2017 23:59

    İsrail resmen abd ise gayriresmi bu oluşumu destekliyor binlerce tır silah pyd ye mi gidiyor saniyorsunuz . o silahlarin sahibi barzani ırak ordusundan kalan ne kadar silahı var hepsi barzanide ve saddamin meşur scud füzeleri bile barzanide olabilir. Öfke ile erkeklik yapılmaz benden soylemesi