E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYıldırım: Türkiye terör örgütlerine pabuç bırakır mı?---

Yıldırım: Türkiye terör örgütlerine pabuç bırakır mı?

Yıldırım: Türkiye terör örgütlerine pabuç bırakır mı?
20 Ocak 2018 - 16:11 borsagundem.com

Başbakan Yıldırım, "Türkiye terör örgütlerine pabuç bırakır mı? Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi gereğini yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz." dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Zonguldak'ta partisinin il kongresinde konuştu.

Başbakan Yıldırım, "Terör örgütleri diyor ki, 'Kürtlere yönelik Türkiye operasyon yapıyor.' Külliyen yalan. Bakın, Afrin'de PKK, PYD, DEAŞ, YPG örgütlerinin baskısından, zulmünden bu toprakları terk eden 350 bin Kürt kardeşimiz Türkiye'ye sığındı, Türkiye'ye gelerek canını kurtardı. İşte bu operasyonun amacı bu alçakların bölgede yaptığı zulmü ortadan kaldırmak, ayrıca Fırat Kalkanı bölgesinden ve Afrin'den bölgemize yönelik terör saldırılarını da tamamen sonlandırmaktır." dedi.

"Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır"
Başbakan Yıldırım, Afrin operasyonu hakkında ise, "En önemlisi de ülkemizin güney illerindeki can ve mal güvenliğini teminat altına almaktır. Hiç kimse bu durumu hafife almasın, bizim için söz konusu vatansa, gerisi teferruattır." ifadelerini kullandı.

"Soma'daki madencileri şehit olarak kabul eden düzenleme yaptık ve onlara bazı haklar verdik." diyen Başbakan Yıldırım, "Bu haklardan Zonguldak yararlanmamıştı. Şimdi bunu da düzeltiyoruz, Zonguldak Kömür İşletmesi'nde vefat eden kardeşlerimize de şehitlik mertebesi veriyoruz ve onların birer yakınını da kamuda işe alıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun." şeklinde konuştu.

Başbakan Yıldırım sözlerine şöyle devam etti:
"Bugünlerde güney sınırımızda yeni yeni oyunlar sahneleniyor. Bir yandan güya müttefikimiz olan ülkeler bize söz üstüne söz veriyor, diğer yandan da bölgeye PKK, YPG, PYD, DEAŞ terör örgütlerini yerleştiriyorlar. Türkiye buna göz yumar mı, Türkiye terör örgütlerine pabuç bırakır mı? Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi gereğini yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bunu niye yapıyoruz? Oradaki PKK, PYD, DEAŞ teröristlerinin yarın daha büyük belaları başımıza salmaması için yapıyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kadir ekici20 Ocak 2018 22:22

    emekliyim açım. savaşın yükünü biz fakirlerin ücretini az artırarak yapıyorsunuz.vatanı seviyorsanız maaşlarınızın yarısını savaş bütcesine bağışlayın.

  • Ziya20 Ocak 2018 22:21

    Burada bir kaç zavallı Atatürkçülüğü kendilerine ait bir meta zan ediyorlar! Terbiyesizler utanmasalar telif hakkı isteyecekler. Atatürk maskeli marksiist kahpelerden bıktık artık. kesin zırvalamayı.

  • Zyay ya cevap20 Ocak 2018 23:35

    Ziya o ettiğin seviyesizce lafları aynen sana iade ediyorum kimin atatürk ü kendine malzeme ettiğini bu halk gayet iyi biliyor,

  • mali20 Ocak 2018 20:12

    Allah ordumuzun yar ve yardımcısı olsun. Her şeyimizle ve dualarımızla yanındayız MEHMEDİM.

  • Cem20 Ocak 2018 19:33

    Vatan önemli dir. Kimseye kolayca teslim edilemez. Gereken neyse yapılır. Gidip te ne Amerika'nın nede Avrupa nin dediği yapılmaz. Ülke bizim, sınır bizim, güvenlik almak en doğal hakkımız, Türkiye nin kararları bu konuda öncelikli dir. Türkiye ye karışan ülkeler önce doğru olan şeyleri soyleyebilmeli ler. Sonra biz zaten haklı bulacaklar

  • Nefer20 Ocak 2018 19:15

    Siz mi diyorsunuz bunu, hiç inandırıcı değilsiniz, Atatürk ün bu özdeyişi ağzınıza hiç yakışmıyor.. heke ki Atatürk ün cumhuriyet değerleri sayenizde bu denli yıpranmışken

  • KILIÇ20 Ocak 2018 16:35

    ALLAHANA KURBAN SENİN .

  • Osmanlı21 Ocak 2018 01:10

    Allahın laneti ikinizin üstünde olsun

  • mete20 Ocak 2018 16:27

    aferin Atatürkün dilinden konuşmayı öğrenmek lazım. söz konusu vatansa gerisi teferruattır. keşke yapsanız.