E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYıldırım: Trabzon Limanı'na 7 kat talep geldi---

Yıldırım: Trabzon Limanı'na 7 kat talep geldi

Yıldırım: Trabzon Limanı'na 7 kat talep geldi
25 Ocak 2018 - 19:33 borsagundem.com

Yıldırım, Türkiye Ortak Ödeme Platformu imza törenindeki açıklamasında, ekonomiye güvenin sürdüğünü ifade ederek Trabzon Limanı'nın halka arzına 7 kat talep geldiğini söyledi

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara’daki Türkiye Ortak Ödeme Platformu imza töreninde konuştu. Ekonomi ile ilgili dedikodular üretildiğini söyleyen Başbakan, Türkiye ekonomisine olan güvene örnek olarak Trabzon Limanı'nın halka arzını gösterdi. Yıldırım, "Trabzon Limanı’nın özelleştirilmesi yapıldı. Borsaya açıldı. Çok ortaklı bir şirket haline geliyor. Ne oldu? 7 kat talep geldi. İşte ekonomiyi anlatan en güzel şey bu" diye konuştu.

"EKONOMİ ÜZERİNE DEDİKODU ÜRETENLER ŞUNU İYİ GÖRSÜN"

Başbakan açıklamasında "Türkiye ekonomisiyle, yenilikçi çalışmalarıyla yerli ve milli projeleriyle hedeflerine kararlılıkla yürüyor. Ekonomi üzerinde dedikodu üretip buradan parsa toplamaya çalışanlar şunu iyi görsün. Trabzon Limanı’nın özelleştirilmesi yapıldı. Borsaya açıldı. Çok ortaklı bir şirket haline geliyor. Ne oldu? 7 kat talep geldi. İşte ekonomiyi anlatan en güzel şey bu. Piyasaya bir malınız var, satmak için bir kişiye satacaksınız, 7 kişi ben alayım diyor. Daha basitleştirerek söylüyorum. Bu daha büyük bir şey. Bu da Türk ekonomisine güveni gösteriyor. Geleceğine yatırımı gösteriyor." ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 130,60
En Yüksek: 133,50
En Düşük: 129,90
Değişim -0,61 %
FK: 11,90
PD / DD: 5,94
İşlem Hacmi 28.686.406
Toplam Adet: 218.529
Ağırlıklı Ort.: 131,30
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)