E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYıldırım ile Acun'un transfer diyaloğu---

Yıldırım ile Acun'un transfer diyaloğu

Yıldırım ile Acun'un transfer diyaloğu
02 Ağustos 2013 - 13:31 borsagundem.com

Aziz Yıldırım: "Birini bile gönderemedik üçünü nasıl.."

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Acun Ilıcalı Slzburg maçını Başkan Aziz Yıldırım'ın locasında seyredince gündem konusu tabi ki transferler oldu...
Emenike ve Cardozo’nun ikisini birden almasını isteyen Acun Ilıcalı'ya Başkan Aziz Yıldırım, “Kadro boşalmıyor. Bir kişi bile gönderemiyoruz, 3’ünü nasıl göndeririz” dedi.
F.Bahçe yönetimi, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın görüşü doğrultusunda iki santrfordan birini transfer edeceğini açıkladı. Rusya’dan gelen haberlere göre F.Bahçe’nin yeni santrforu Emenike. Ancak Acun Ilıcalı, değişik bir fikir ortaya attı.
BEN OLSAM İKİSİNİ BİRDEN ALIRDIM!
Acun, F.Bahçe’nin Salzburg maçına 10 arkadaşı ile birlikte geldi. Maçı Başkan Aziz Yıldırım’ın locasında izledi. Günün konusu elbette “Cardozo mu, Emenike mi?” polemiğiydi. Acun, “Ben olsam ikisini de alırım, ikisini de al Başkan” dedi.
Başkan Aziz Yıldırım güldü ve “Acun! Holmen var, kadroyu boşaltamıyoruz. Bir kişi gönderemiyoruz. 3 kişi nasıl göndereceğiz, kadroyu boşaltamadık” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • efe06 Ağustos 2013 14:50

    acun gerçekten akıllı. acunun aklından birazı aziz yıldırımda olsa kimse bizi yenemez.

  • yılmaz02 Ağustos 2013 13:48

    profesyonelce yönetilen bir klüp muhabbetlere bak, Acun sana alır istediğin oyuncuyu nasıl olsa survıvor para basıyor.