E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYıldırım: Değerlerimizi koruyarak AB üyesi olabiliriz---

Yıldırım: Değerlerimizi koruyarak AB üyesi olabiliriz

Yıldırım: Değerlerimizi koruyarak AB üyesi olabiliriz
29 Mart 2018 - 21:30 borsagundem.com

Yıldırım, "Türkiye, Avrupa Birliği'ne üye olmak istiyor ancak bunu ne pahasına olursa olsun yapmak istemiyor. Müslüman kimliğimizi koruyarak, değerlerimizi koruyarak Avrupa Birliği üyesi olabiliriz." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi öğrenci ve akademisyenlerine hitap etti.

Başbakan Yıldırım, yaptığı açıklamada, "Türkiye, Avrupa Birliği'ne üye olmak istiyor ancak bunu ne pahasına olursa olsun yapmak istemiyor. Müslüman kimliğimizi koruyarak, değerlerimizi koruyarak Avrupa Birliği üyesi olabiliriz. Bize 'bundan vazgeç' diyorlarsa o zaman böyle bir birliğin bize hiçbir faydası olmaz."

Başbakan Yıldırım, açıklamasının devamında, "'Türkiye Avrupalı mı, Türkiye Asyalı mı?' şeklinde zaman zaman yersiz, gereksiz sorulara muhatap oluyoruz. Türkiye, tarih boyunca medeniyetlerin buluştuğu, coğrafi olarak hem Avrupa'nın hem de Asya'nın bir araya geldiği bir ülkedir. Türkiye aslında medeniyet çatışmasını sona erdiren, değişik dinleri, inançları, kültürleri yüzyıllar boyunca birbiriyle kaynaştıran bir görev yapmıştır." ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika29 Mart 2018 22:34

    AB'yi dine indirgemek, AB'yi hiç anlamamış ya da anlamamazlıktan gelmektir.

  • Onur29 Mart 2018 22:18

    Sn. Başbakanın konuşmasını sabırla sonuna kadar dinledim, Saray Bosna da dilencilik yapmak gerçekten ayıp ötesi.

  • Mustafa 29 Mart 2018 22:09

    Sizin gibiler başta oldukça zaten almazlar bizi AB ye. Haa bunu sizler de biliyorsunuz ama atacak palavlara lazım millete tabi 😉

  • Talip 29 Mart 2018 22:46

    Hadi len oradan Zurna 60 senelik meselemiş...

  • demirkan 29 Mart 2018 22:28

    AB 60 SENELİK BİR MESELE. 15 YILIN DEYİL.

  • vatansever29 Mart 2018 21:47

    bu iki yuzlu lerin kapisinda dilenci olmaktan vazgecin ve tum Tarih boyunca Bu Ulke icin canini feda etmis Yigitlerin kemiklerini sizlatmayin ,oncelikle duzeni ve disiplini meclise getirerek calisin adam olun ,,,,,,,,

  • vatansever29 Mart 2018 21:44

    hehhee gene verdiler agziniza bir parmak bal ,gercekler ah ah..o kafalarinizi nezaman kumdaN CIKARIPTA GERCEKLERI GORECEKsiniz,hayal pesinde kapi onunde durup yalvaracaginiza calis adam ol ,o assagilik iki yuzluler sana yalvarsin,tabi tarinizi ogrenmeniz gerek once,ne olur Barbaroslarin Fatihlerin kemiklerini sizlatmayin...

  • Tam komedi29 Mart 2018 21:43

    Düne kadar ab iki yüzlü,dönek , terör destekçisi idi 2 günde herşey normale döndü HANİ HOLLANDADAN HESAP SORACAKTINIZ ? Üstüne petrol ofisini sattınız. Alman gazeteciyi terörist ilan edip sonra serbest bıraktınız.

  • demirkan 29 Mart 2018 22:30

    SİYASETTE BİR GÜN BİLE UZUNDUR.