E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYıldırım, Caner'in pozisyonu için ne dedi?---

Yıldırım, Caner'in pozisyonu için ne dedi?

Yıldırım, Caner'in pozisyonu için ne dedi?
06 Aralık 2015 - 22:16 borsagundem.com

Fenerbahça Başkanı Aziz Yıldırım, 2-2 biten Gaziantepspor maçı sonrası önemli açıklamalar yaptı,

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gaziantepspor maçı sonrası maç ve hakemler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte Yıldırım’ın çok konuşulacak sözleri:
 
*Biz bir şey öğrenmeye çalışıyoruz. Siz inatla sıkıştırıp onu yaptın bunu yaptın demek için yapıyorsunuz. 2-2 bitti, Fenerbahçe iyi oynamadı. Sebebi de Hasan Ali'nin erken atılması. Atılması sonrası kötü bir gol yedik. Saha da kötü, hakem de kötü. Sezon başından beri hakemler kötü. Hasan Ali'nin pozisyonu kırmızı kart değil. Dokunmuyor bile oyuncuya. Orta sahanın diğer yanında Gökhan da 5 metre arkasında bariz gol şansı bile değil. Hakem burada hata yaptı. Bayburt ile yaptığımız kupa maçında bizim oyuncuları tekmelediler hiç bir şey yapmadı. Maç bitti de kurtulduk.

*21 numara ve 50 numara oyuncuları Nani'yi sindirmek için tekmeledi ama hiç kart görmediler. Caner'in son dakikada yaptığı penaltı ama veremedi. Bizimde lehimize veremiyor. Markovic'e tokat atıyorlar vermiyor. Bülent Hoca’yı tebrik ediyorum. Ankara'da Melih Gökçek, Fırat Aydınus'u tebrik ediyordu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)