E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYıldırım: Ak Parti en sağlam çatıyla seçime gidiyor---

Yıldırım: Ak Parti en sağlam çatıyla seçime gidiyor

Yıldırım: Ak Parti en sağlam çatıyla seçime gidiyor
05 Mayıs 2018 - 12:45 borsagundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, "Başkaları çatısız kalmış olabilir ama AK Parti, en sağlam çatıyla seçime gidiyor. Bizim çatımızı millet çatmıştır" dedi

Başbalan Binali Yıldırım, AK Parti Kadın Kolları Kongresi'ne katıldı. Yıldırım, burada yaptığı konuşmada şu mesajları verdi:

- Türkiye'nin dağ gibi sorunlarını dağ gibi hizmetlere dönüştürdük. Darbecilere, kumpasçılara, vesayetçilere fırsat vermedik.

- Hiçbir zaman millete rağmen, milleti yok sayarak siyaset yapmadık. Milletin gücünün üzerinde güç tanımayan AK Parti teşkilatı bugün 10 milyon üzerinde üyeye sahip, Türkiye'nin değil dünyanın en güçlü siyasi hareketidir.

- AK Parti Türkiye'nin aklı, ruhu, vicdanı olduysa, 16 yıldır Türkiye'nin önünü açan hedefleri ortaya koyduysa, bunda 'AK Kadınlar'ın emeği unutulamaz. 16 yıldır her türlü ayrımcılığın yaralarını sarmak için durmaksızın çalışıyoruz. Kadınlarımızın fikirlerinin, emeklerinin Türkiye için ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Siyasete yön verirken bu gerçeği hiç unutmadık.

AK Parti, kız çocuklarımızın okullaşma oranını yüzde 42den yüzde 82ye çıkardı. Bugün üniversitede okuyan kızlarımızın sayısı erkek öğrencilerimizin sayısından daha fazla. Bu bizim için büyük mutluluk.

- Başkaları çatısız kalmış olabilir ama AK Parti, en sağlam çatıyla seçime gidiyor. Bizim çatımızı millet çatmıştır. Millete güvenen açıkta kalmaz. Cumhur İttifakı, milletin hissiyatından doğan Yenikapı Ruhu'nun ittifakıdır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emekci05 Mayıs 2018 21:02

    cumhur koalisyonu kazanınca, mhp'ye kaç bakan vereceksiniz? Devlet bahçeli başkan yardımcısı mı olacak?

  • CHP'YE KAYYUM05 Mayıs 2018 17:15

    C.Bşk. adayı Kemal olması gerekirken kendisine rakip olan ve bir türlü gn.bşk. seçilmeyi beceremeyen Muharrem'i aday gösterdi! Ya bu nasıl zihniyet! Hani ismini duyunca ÇILDIRACAKTI ademoğlu! Herkes gülmekten yerlere yatıyor.

  • vatandaş05 Mayıs 2018 16:39

    çatı yaptınız ama yaptığınız çatıyı ayakta tutacak direkler ve duvarlar çürüdü. çatıya güvenmeyin. çürük duvar ve direkler üzerine yapılan çatının çökmesi size de zarar verir. o bakımdan çatıya değil , temele bakın.temel yerin altında görünmediği için bu da işinize gelmiyor.

  • Ahmet Özbir05 Mayıs 2018 16:21

    ÇATI MİLLET İLLET DEĞİL! Vatana, vatandaşa sevdalı yiğitler yolunuz, bahtınız açık olsun. Küresel güç olmamızı sağlayan aslanlar sizinleyiz her daim!..

  • doğa 05 Mayıs 2018 16:02

    temel çatırdıyorsa sağlam çatının ne faydası var

  • kenan05 Mayıs 2018 15:11

    reis seçimi kaybedince saray üniversiteye çevirilsin.

  • cingöz05 Mayıs 2018 21:03

    reisi o üniversiteye yazdıralım. diploma alsın bu kez.

  • Tam komedi05 Mayıs 2018 14:28

    Binali yıldırım tarih senide yazacak aynı abdullah gül , ahmet davutoğlu gibi senide ihanet edenler listesinde yazacak ülkemi başkanlık sistemi yalanı ile federal özerklik getirip paramparça etmenize bu millet müsade etmeyecek. Halkı kredi tuzağı ile borç batağına çekip sonrada başkanlık istikrar dır diyerek halkı daha fazla oyalayamazsınız. Ülkemin servetini teker teker sata sata bitirdiniz yol, köprü , tünel , liman diye milyarlarca borcuda halka kambur ettiniz . Sonunda bütün yalanlarınız ortaya çıkacak maske düşecek halk gerçeği görecek.

  • KILIÇ05 Mayıs 2018 13:54

    ÜLKEMİ VE ÇIKARLARINI DÜŞÜNEREK OY KULLANACAGIM İÇİN TEK SEÇENEK AKP DİR.

  • gorele05 Mayıs 2018 21:04

    dostum oyunu Akp'ye vereceksin ama meclise mhp girecek. kabinede mhp'nin 3-5 bakanı olacak. bilal tapelerini dinletecekler kabinede