E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYılbaşında kar yağacak mı? İşte Meteorolojiden 5 günlük hava durumu raporu---

Yılbaşında kar yağacak mı? İşte Meteorolojiden 5 günlük hava durumu raporu

Yılbaşında kar yağacak mı? İşte Meteorolojiden 5 günlük hava durumu raporu
25 Aralık 2021 - 18:40 borsagundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından haftalık hava durumu raporu yayımlandı. Yayımlanan 5 günlük tahminde İstanbul'da kar yağışı beklenmiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde yapılan açıklamada 25 Aralık ile 31 Aralık tarihleri arasında, "Hava sıcaklıklarının ülkemiz genelinde artacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor." ifadeleri yer aldı.

Yayımlan 5 günlük tahminde İstanbul'da kar yağışı beklenmiyor. Öte yandan İç Anadolu Bölgesinde perşembe ve cuma günleri kar yağışı görülecek.


Hayat ‘donma’ noktasına geldi

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nün Eskişehir için yaptığı don tahminleri gerçek oldu. Sıfırın altına düşen hava sıcaklıkları hayatı olumsuz yönde etkiledi. Özellikle gece saatlerinde sıfırın altında 9 derecelere kadar düşen sıcaklıklar, hareketli suyun çevresinin dahi donmasına neden oldu. Sokak hayvanları için koyulan suların tamamen buz tuttuğu hava koşullarında, Taşbaşı Çarşısı’nın yakınında bulunan iki ayrı süs havuzu da donma noktasına geldi.

Sokakta çalışmak zorunda olan balıkçı esnafı ise çareyi kapı önünde ateş yakmakta buldu. Dükkanlarının önüne koydukları tenekelerin içinde odun yakan esnaf, geçici süre de olsa ısınmak için ateş başında toplandı.

Asgari geçim indirimi (AGİ) için yeni formül!

 

İsrail silah sesini tespit edebilen drone geliştirdi

 

Pentagon Ukrayna işgaline karşı plan geliştiriyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)