E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYİK toplantısında, milli ve manevi değerler vurgusu---

YİK toplantısında, milli ve manevi değerler vurgusu

YİK toplantısında, milli ve manevi değerler vurgusu
10 Mart 2021 - 21:41 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, televizyon yayınlarında milli ve manevi değerler ile dil kullanımına hassasiyet vurgusu yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek İstişare Kurulu toplantısında, bütün televizyon yayınlarında milli ve manevi değerler ile dil kullanımına hassasiyet gösterilmesinin gerekliliğine dikkati çekti.
İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi.

TELEVİZYON YAYINLARINA İLİŞKİN FİKİR TEATİSİNDE BULUNULDU

Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki toplantıda, Kurul üyeleri, dil kullanımı ve toplumsal değerler açısından televizyon yayınlarına ilişkin fikir teatisinde bulundu. Toplumun milli ve manevi değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkelerine uygun yayınların önemine işaret eden Kurul üyeleri, televizyonda Türkçenin yanlış kullanımının önüne geçecek adımları ele aldı.

ERDOĞAN, HASSASİYETE İŞARET ETTİ

Kurul üyeleri, yayın içerikleri hakkında çocuklar ve gençler başta olmak üzere toplumsal farkındalığın ve bilincin artırılmasına yönelik hususları değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda, içinde bulunulan medya çağında kimi televizyon programlarının format itibarıyla batı mahreçli olduğuna ve içeriklerin küresel düzeyde belirlendiğine dikkati çekerek, bütün yayınlarda milli ve manevi değerler ile dil kullanımına hassasiyet gösterilmesinin gerekliliğine işaret etti.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan MHP Kongresi'ne katılacak

 

Erdoğan: Döviz rezervimiz kendini toparlamaya başladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bu dünyadan biri10 Mart 2021 22:15

    Yani sansür genişliyor. Halkı çocuk yerine koymak yanlıştır. Sizin yüzünüzden televizyondan film izlemez oldum.