E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYiğit Bulut'dan bomba açıklamalar---

Yiğit Bulut'dan bomba açıklamalar

Yiğit Bulut'dan bomba açıklamalar
01 Şubat 2014 - 08:47 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan'ın Ekonomi Başdanışmanı Yiğit Bulut, "Saldırıların 15 ay daha süreceğini ifade ederek, fiziki ortadan kaldırmalar" olabilir dedi.


TÜMSİAD İstanbul Şubesi tarafından gerçekleştirilen "Ayın Konuğu" programının bu ay ki konuğu Başbakan Başdanışmanı Yiğit Bulut oldu. İstanbul Şubesi konferans salonunda gerçekleşen programa TÜMSİAD İstanbul Şube Başkanı Eyüp Topal, TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve TÜMSİAD İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri çok sayıda TÜMSİAD üyesi katıldı.
 
Programın açılış konuşmasını yapan TÜMSİAD İstanbul Şube Başkanı Eyüp Topal Yiğit Bulut'u aralarında görmekten mutlu olduklarını ifade ederek, TÜMSİAD'ın 17 Aralık sonrası yaşanan ekonomik süreçten rahatsız olduğunu, bununla birlikte hükümetin bu süreci güçlenerek atlatacağı konusunda umutlu ve ümitvar olduklarını ifade etti.
Başbakan'dan TÜMSİAD'a selam
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan sizlere selam getirdim diyerek sözlerine başlayan Yiğit Bulut ;Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihinde en yoğun saldırıları altında olduğunu vurgulayarak "Daha önce böyle saldırılar yapıldı. Türkiye Cumhuriyeti tarihine bakarsanız dış güçlerin aynı oyunları daha öncede oynadı. Bu ülkede başbakan asıldı, sadrazam kellesi alındı, Osmanlı padişahı boğuldu. Çünkü arkasında duracak bir millet yoktu. Ama en büyük yanılgıları şu: Ne 1960, ne 1980 değil. Yıl 2014 ve Türk halkı başbakanına uzanan eli kökünden kesecek hale geldi" dedi.
 
Menderes'e yapılan Erdoğan'a yapılmak isteniyor
 
Sözlerini "Zor günler geçiriyoruz. Aktörler 1960,1980 yılındaki aynı aktörler. Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan beri tam bağımsızlığa en fazla bu hükümet döneminde yaklaştı. Gezi olayları,17 Aralık darbe girişimi bu bağımsızlık savaşının parçası. Bu aktörler 1960 yılında Menderes'i "Yeter Söz Milletin" dediği için astı. Bugünde Sayın Başbakana aynısı yapılmak isteniyor" şeklinde sürdürdü.
 
5000 kişi 76 milyonu köle gibi yıllarca sömürdü
 
Medya, finans sistemi ve sermayenin ülkeyi 2003 yılına kadar Bermuda şeytan üçgeni gibi kuşattığını ifade eden Yiğit Bulut "Türkiye'de faizden kazanan 5000 kişidir. Bunlar 2003 yılına kadar bütçenin yarısını almaya alışmışlardı.76 milyon köle gibi çalışıp bu 5000 kişiye 70 katrilyon faiz ödüyordu. Başbakan buna dur dediği için hedef oluyor" dedi.
 
Ya millet kazanacak ya küresel irade
 
Ülkede yıllardır yaşananların kaynağının küresel irade ve yerli taşeronları olduğunu açıklayan yiğit Bulut sözlerini "Eğer milletin sırtındaki bu kayayı kaldırıp atamazsak ne TÜMSİAD kalır, ne okula başörtülü giden kız kalır nede inancını özgürce yaşayabilen kalır. Her yerde tankları yürütürler. Bu mücadeleyi ya milli irade kazanacak ya da küresel irade ve içerideki yerleşik taşeronları kazanacak" şeklinde sürdürdü.
 
Fiziki ortadan kaldırmalar olabilir
 
Yiğit Bulut bu saldırıların 15 ay daha süreceğini ifade ederek şer odaklarının fiziki ortadan kaldırma dahil, finansal manipülasyon, sosyal manipülasyon, sokak olayları. gibi her türlü oyunu sahneye sürebileceğini açıkladı.
 
Başbakan'ın kefenle beklediği geceler oldu
 
Başbakan'ın gecelerce kefen giyerek beklediğini söyleyen Yiğit Bulut "Kefeni giymeden adımlar atılamıyor. Daha önceden kefenini giyen birisi çıkmadığından dolayı bu yerleşik düzen yıkılamadı. Şimdi yerleşik düzene dur diyen birisi var. O da Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.
 
Yoğun alkış eşliğinde sözlerini "Bu halkın böğründen, bu halkın bedeninin üstünden, bu halkın cebinden, bu halkın maneviyatından bu pis elleri söküp atmak gerekiyor. Bu yolda hep birlikte büyük şeyler yapabileceğimize inanıyorum" diyerek tamamlayan Yiğit Bulut TÜMSİAD camiasına duruşlarından dolayı teşekkür etti. Program sonunda TÜMSİAD İstanbul Şube Başkanı Eyüp Topal, Yiğit Bulut'a plaket takdim etti.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (72)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • şerefli13 Mart 2014 23:37

    yalaka inek kasabın bıcağını bile yalar...

  • b.kemancı22 Şubat 2014 19:46

    işçi emeklisi mahvoldu sayenizde bu nasıl ekonomi bilgisi biz çok vahim durumdayız bize acımıyana biz hiç acımayız

  • Eksik03 Şubat 2014 01:14

    Binlerce okul yapana terörist demek , binlerce can alan terör örgütü liderine terörist demekten daha kolaydır memleketimde ....

  • tuna kara02 Şubat 2014 18:45

    ilahi yiğit!!! sen bedevilerin gece yatarken giydiği fistanı kefen zannetmişsin...

  • çirkef.02 Şubat 2014 17:45

    İnşallah senin gibi YAĞCILARIDA ortadan kaldırırlar.

  • anonymous02 Şubat 2014 15:45

    O kadar jöle tabi kimyasal adamın beynini yaktı.. Zaten nohut kadardı şimdi hiç kalmamış.. Ayrı bir dünyası var orada yaşıyor adam :)

  • yalaka02 Şubat 2014 12:27

    ben hayatımda böyle bir adam görmedim vayyyy beeee nasıl değişti..

  • YAĞDANLIK02 Şubat 2014 10:57

    NE OLDU PARLAYAN YILDIZDI TÜRKİYE DÜNYADA 1 TRİLYON DOLAR VAR DİYORDUN BU PARA BİZİM ÜLKEYE GELECEK GİBİ KONUŞUYORDUN 2 TL ÜSTÜ DOLAR İÇİN OLMAZ DİYORDUN OLURSA FARKLI TÜRKİYEYİ KONUŞURUZ DİYORDUN HEPSİNE AÇIKLIK GETİR SENİ BEKLİYORUZ BU TEZLERİNLE VEYA ANTİ TEZLERİNLE AÇIKLIK GETİR ŞİMDİ NASIL BİR TÜRKİYEDEYİZ NEREDEN ÖRNEK VERECEN NEREYE BAĞLIYACAN MERAK EDİYORUM DUR TAHMİN EDEYİM BİRKAÇ TANE SÖYLİYEYİM BİZANSLILAR,HİTLER,SELÇUKLULAR,YOKSA OSMANLIMI NEYSE SANA BIRAKAYIM SEN AÇIKLA

  • Nec196802 Şubat 2014 07:51

    Üstat Necip Fazıl'ın bir sözü var "Sana alçak diyemem; çünkü alçakta bir seviye belirtir, sen çukursun çukur.." diyor.

  • SONNOKTA02 Şubat 2014 01:12

    Duyğusal anlamda sömürüde son nokta.!!dağ başımı burası...artık bu kadarınada pes .!!

  • m. kara02 Şubat 2014 00:33

    yiğit bulut babasını bile bukadar savunmamıştır. hükümete verip veriştirdiği günleri ne çabuk unuttu.

  • hilal ay02 Şubat 2014 00:27

    cemaati bitirecek varsa oda sadece erdoğandır.adamlar hizmet adı altında memleketi ele geçirecekler. onun için inadına erdoğan.

  • sadi02 Şubat 2014 00:25

    bunlara inanan kaldı mı acaba türkiye de bu millet elbet yalancılara hırsızlara hesap soracaktır

  • Göktuğ02 Şubat 2014 00:03

    Yiğit BULUT' tam düzene uymuş maşallah sakalda bırakmış tam bir alleme olmuş ve başbakanın baş danışmanlığını ihraz etmiş apoya terörüst diyemeyenle hocaefendiye haşaşiler başı diyebiliyor.Halk eninde sonunda bunun tahlilini yapacaktır.Aldatmalar uzun sürmez.

  • Azrail01 Şubat 2014 23:56

    Sn.Başbakan kefenli geceler geçirmesine rağmen kefenin cebinin olmadığını öğrenememiş maalesef.

  • kazım01 Şubat 2014 23:14

    ÜFÜRMÜŞ YİNE AHAHAHAHAHAAAA

  • ahmet01 Şubat 2014 23:10

    benım vergılerımle secımde verılen paralara karsıyım adamlar basbakan bakan mıletvekılı olup unvan alıyo benım vergıler bayraklara vs elere gıdıyor herkes kendı parasıyle secımegırsın her partı a b d dekı gıbı herpartıkendı parasıyla secıme gırsın kardesım benım vergılerımı maslara zam yapın

  • vatandaş01 Şubat 2014 22:55

    Yav bırak hikaye anlatmayı,sadece enerji dağıtımının özelleştirilmesinden sonra birilerinin cebine her ay 4 milyar tl girmeye başlamış....İradeymiş,kumpasmış,kefenmiş geç bu masalları kavge büyük SONU İYİ OLMAYACAK PİYASADA İŞLEM YAPAN KÜÇÜK YATIRIMCI ARKADAŞLAR AMMAN DİKKAT....Bizlerin cebinden çıkıp birilerinin cebine giren bu para için kavga yapılıyor...OLAYA BU GÖZLE BAKIN,GERİSİ YALAN....Bu ortalıkta dolaşan çakal sürüsü yakında birbirini yiyecek(daha fazla)...

  • By Pipo01 Şubat 2014 22:50

    Şu puro içen adam RTE den bir özür dilese bu adam yumuşar benden söylemesi. Biz iş alemi fazla işe güce daldık, memleketin insanına yabancı kaldık dedi mi, RTE nin söyleyecek sözü kalmaz. En büyük ihaleleri yine işi bilen adamlara verir. Diğeleri hakkatten çok iyi insanlar ama biraz kazmalar. Enternasyonel adamları da kaybetmemek lazım.

  • ÇEAŞ ÇUKUROVA ELEKTRİK01 Şubat 2014 22:28

    SAYIN BULUT BİZİM ÇEAŞ İŞİ NE OLDU? TAKİPÇİSİ İDİN?

  • adam gibi adam 01 Şubat 2014 22:24

    adam gibi adam yiğit bulut

  • mehmet01 Şubat 2014 22:07

    Bizi yok edecekler degerler: İlkesiz siyaset; vicdanı sollayan eğlence; çalışmadan zenginlik; bilgili ama karaktersiz insanlar; ahlâktan yoksun bir iş dünyası; insan sevgisini alt plana itmiş bilim; özveriden yoksun bir din anlayışı.

  • index01 Şubat 2014 22:06

    yüreğine sağlık yiğit bulut...

  • metin01 Şubat 2014 21:50

    AKP Ben yiğiti öldür hakkını ver felsefesini rehber edinmiş.18 yıldır oyumum boş kullanan emekli bir vatandaşım.Doğru akp,yolyaptı,ot dikdi,raylar döşedi,denizlerin altından deldi geçti,muhazzam projeler,paaradan sıfırlar atıldı,enflasyon hızı yavaşladı,BUNUN YANINDA ilaçlar paralı oldu,hsatahaneler paralı oldu,enflasyon düşüş hızı ne hikmetse millete yaznsımadı,milleti hazırcığa alıştı,zenginler arttı,fakirlik daha arttı maaşlaryağ gibi eridi,düşmanlarımız arttı,PENSİLVANYALI İLE birlikte olupu suçlu,suçsuz insaları hapse tıktınız,hastalıklar arttı,boşanmalar arttı horsızlıklar arttı,milleti dolandıranlar arttı,geçimmekte zorluk çekenler ek iş yapamaya daha çok başladı,enflasyon sepeti hesaplanmasın hilli enflasyon hesaplanması arrtı AKP APO ya teslim oldu AKP ÜYSEİ 17 MARTA OLAYI BU MİLLETİ HEM SOYDULAR,SOYMADA RANT PAYLAŞMA KAVGASI YÜZÜN OLMUŞTUR. DAHA DÜNE GÜNE CAN CİĞERDİNİZ KANKA İDİZ EMPERYALİST,VE İSRAİL'İN EKMEĞİNE PENSİLVANYALI YAĞ SÜRÜYOR,YETMİYOR AKP EKMEĞİN ÜZERİNE BAL DÖKÜYOR. MİLLETE KİK UÇLU KAZIK GİRMEYE DEVAM EDİYOR.

  • T.C AKIN01 Şubat 2014 21:48

    KEFEN NE PADIŞAHI NEDE ŞARLATANINI TEMİZLER. YETİM HAKI YİYİYORSUNUZ

  • YAĞDANLIK01 Şubat 2014 21:48

    VAH VAH ALLAH AKIL FİKİR VERSİN SANA DEĞİŞKEN

  • TEZ ANTİ TEZ01 Şubat 2014 21:45

    ARTIK SEN SEN OL ÇOK UÇUYORSUN MEVZULARI DALANDIRIP HER ŞEYDE NERDEYSE LİDYALILARA KADAR BAĞLIYACAKSIN SIRF YUVAN DAĞILDI DİYE GEÇMİŞİNE KİN TUTUP BELLİ BAŞLI KİŞİLERE CEPE TUTUYORSUN YA OLDUĞUN GİBİ OL YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

  • hallacı mansur01 Şubat 2014 21:45

    bana danışmanını söyle sana kim olduğunu söylesinler.

  • hallacı mansur01 Şubat 2014 21:42

    yiğit bulut sana söyleyecek söz bulamıyorum. sen .....son noktasın

  • yılmaz01 Şubat 2014 21:01

    2013 yılı dış ticaret açığı 100 milyar dolar toplam borç stoku 650 milyar tl şimdi daha güzel dış ülkeler yontuyorlar bizi böyle daha mı iyi oldu ?

  • Ahmet Yeralan01 Şubat 2014 20:55

    Yiğit efendi buyurmuşlar:RTE Kefenle yatıyormuş.Pes doğrusu.Bu kadar yalakalık,yağcılık ancak Bulut efendi de olur...

  • seda01 Şubat 2014 20:04

    bensiz parti ha tüüüü çok kızdım buradanmı öğrenecektim kırıldım virüüüs saatini öğrenip baskına gelicem:) seni seviyorum virüs

  • kerem01 Şubat 2014 20:01

    borsanın kralı sucuğun liderini seçmişsin saatini söyle lokasyonu biliyorum tüm odtüye selam sayımız 50yi aşar garanti

  • erdem01 Şubat 2014 20:00

    borsayı bıraktın sucuğamı başladım üstadım bensiz parti olurmu:)))) kralsın sen üstadsın kabul etmesende

  • sercan01 Şubat 2014 19:59

    borsavirüs üstad partin nerede benide unutma sonuna kadar pınar

  • sc42h01 Şubat 2014 19:58

    borsavirüs üstadım partin nerede bende gelecem

  • sedat01 Şubat 2014 19:58

    üstat parti nerede

  • hilmi01 Şubat 2014 19:44

    borsavürüsün partiye katılalım arkadaşlar tanış olalım

  • borsavirus01 Şubat 2014 19:04

    siyasetin borsanın malın mülkün hırsın makamın koltugun sonu yok gelin dostlarım hep beraber yarım ekmek arası pınar sucuk yiyelim domatesi biberi ne bulursak Allah c.c. ize ne bahşettiyse paylaşalım yiyelim bırakın artık siyaseti borsayı boş işlerle uğraşmayı. canım çok sıkkın dertleşelim kaynaşalım dostluklar kuralım herkes borç harç içind sıkıntı stres mide bulantısı kusma bıktırdı artık zamlar geçim derdi dağıtalım kafaları sucuğa gelin kaynaşmaya gelin 2 günlük dünyada insan insanı sevsin hepimizin dertleri aynı ve hepimiz aynı gemideyiz birlik olalım sucuk partisinde kaynaşalım gelin yaw ne olursan ol genede gel kardeşim hepimiz insanız bıktım artık siysetten borsadan 2 söz 3 arkadaş hepsinden daha kıymetli en önemlisi ailen. gelin sıkıntıları paylaşalım maddiyatsız bir sucuk partisinde buluşalım zengin fakir ne olursan ol genede gel maksat kaynaşmak dertleşmek gel kardeşim bırak bol dünya işlerini 5 metrekarelik kapalı mezara gidiyoruz hepimiz bırak dünya işlerini artık sucuğa gel.

  • ERTUGRUL0601 Şubat 2014 18:32

    SAYIN AKP ÜYESİ KANI ÇOK SEVİYOR OLMALISIN SEN EN İYİSİ SURİYE YE GİT ORADA SENİN GİBİ ADAM ÇOK KAN DA ÇOK AYRICA BU MİLLET KİME OY VERECEĞİN ÇOK İYİ BİLİR...

  • coke01 Şubat 2014 17:58

    yahu sen hayal dünyasında mı yaşıyorsun be adam, yani ne anlatıyorsun ,bu saçma fikirlerini anlatıp birde sana para ödeyen kurumlara yazık yaaa. İnsanlar layık oldukları gibi yönetilirlerrr, çokk doğruuuuu

  • HIRS01 Şubat 2014 17:55

    BU KADAR HIRS NİYE,BİRAZ da BAŞKALARI HÜKÜMET ETSİN.BULUNMAZ HİNT KUMAŞI DEĞİLSİNİZ.BİR ZAMANLAR MERKEL i BAŞBAKANLIĞA YAKIŞTIRAMIYORDUN,AMA ÇOK TEMİZ İDARE EDİYOR.

  • Altay Tan01 Şubat 2014 17:47

    Rehberi karga olanların, gemisi karada oturur.

  • borsavirus01 Şubat 2014 17:34

    ben mangalda pınar sucuk pişiricem tüm borsacı arkadaşlar davetlidir yarım ekmek arası sucukları cız cız pişirip yiyelim tanışalım kaynaşalım kafam çok bozuk domates biber mangal pınar sucuk idare edelim gelin dostlar.

  • AKP üyesi.01 Şubat 2014 17:26

    Ömer muhtar bizlerde arkasındaydık ama bizlere verdiği sözlerlen yaptığı işler arasında çok büyük farklarvar benim cebimdeki parayı erittikten sonra karşıma BABAM çıksa tanımam o çoğunluğu seçimlerde göreceksiniz takke düşecek KEL görünecek.ben burada hep gerçekleri yazdım ama limse umursamadı bundan sonra iş olduğuna varır ben yıllardır hep sağ partilere oylarımı attım amam şimdi bu ülkede hiç iktidara gelmemiş CHP tisini destekleyeceğim vede destekleteceğim.bu ülkeyi hep SAĞ PARTİLER borca soktu açında internetten öğrenin ülkeyi 1950 lerden beri yönetenlere bir bakın hepside SAĞ partiler diyeceksinki akp hiçmi birşey yapmadı evet yaptıkları görülüyor ama ülkemi APOya peşkeş çekenlere asla taviz vermeyiz bu ülke ŞEHİT KANLARIYLAN ykanmış benim ŞEHİTLERİMİN kanlarıyla pazarlık yapanların bu ülkede yerleri bile yoktur.MHP yede zamanında oy verdim ama en büyük hatası üç başlı hükümet döneminde o hükümetten ayrılacaktı eğer ayrılsaydı şimdi akp başa bile gelemezdi ama neoldu ülkemizin içindeki insanlar hep bir yenilik aradı yeni bir isim olsun dedi ve şimdide akp yi desteklediğimiz için çok pişman olduk zaten akp oralara bizlerin verdiği olylarlan gelmedimi şimdi sıra ya kendi partyimizi destekleyeceğiz yada kılıçtaroğlunun dediği gibi bu ülkede tüm yolsuzlukların üzerine bende dahil olmak üzere gidelim başbakan neden millet vekilliklerini düşürtmüyor kılıçtaroğlu hepğ bereaber düşürelim eğer suçumuz varsada hesabınıda verelim ülke temizlensin ama başbakan ne yapıyor hırsızların yaptığı işlkeri kapatmak için üstlerini örtbas etmeye çalışıyor sizler milleti neden hep ENAYİ yerine koymaya çalışıyorsunuz neyse bu işin ucu SANDIKTA bitecektir.

  • ülkücü baba01 Şubat 2014 16:58

    seçimlerde mhp gereken tokadı atacaktır yeniden büyük diriliş yeniden büyük TÜRKİYE için mhp iktidara geliyor savulun kaçılın açılın çekilin bu iş bitti artık tek yok mhp

  • ömer muhtar01 Şubat 2014 16:42

    unut mayın başbakanın arkasında karşılık beklemeden ona destek veren ben dahil böyük çoğunluk var.başbakanımızı yedirmeyiz.

  • Erkan01 Şubat 2014 16:08

    Milleti bitirip, millete sığınmak neyin nesi.... Diye bağıranlar. Sahip çıkın başbakanımıza , o bizim için çok ter döktü. Gün beraber olma günü. Emeğimizi yedirmeyin imansız lara. Hangi başbakan gördünüz ki ANASININ ardından Kur'an okuyan. Hazmedemediler. Lütfen daha mantıklı olalım.

  • metin01 Şubat 2014 15:55

    DAHA DÜNE kadar kankaydılar allahım sana şükürler olsunki bu müillet hala uyanamdı milleti soymakta anlaşamadılar olaylar patlak verdi.iki kişin bildiği SIR SIR değildir.

  • YNG01 Şubat 2014 14:34

    GERÇEKLER ACIDIR AMA BİBERDE ACIDIR DEMEKKİ GERÇEK OLAN BİBERDİR SAYIN BEYLER ADAM DÜN YANİ BUNDAN ÖNCE BÖYLE DÜŞÜNÜYORDU DİYEREK İŞİN İÇİNDEN SIYRILMAK KOLAY BÜGÜN İSE GERÇEKLERİ GÖRMEYE BAŞLADIĞINDA YALAKALIK YAPIYOR CEBİNİ DOLDURUYOR DİYEREK İNSANLARA HAKSIZLIK YAPMANIN ANLAMI NE DERECE DOĞRUDUR . AMA İNSANIN KAFA YAPISI GELİŞMEDİKÇE İLERİSİNİ UFKUNU HİÇ BİR ZAMAN GELİŞTİRMESİ KOLAY OLMAYACAĞINDAN HAYATTA ACILARDAN HİÇ KURTULAMAZLAR. EVET SAYGIDEĞER ARKADAŞLAR ÜLKEM ADINA ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN’Kİ BÖYLE BİR BAŞBAKANA SAHİBİZ DİLERİM MEVLADAN DAHA NİCELERİ DE GELİRDE HEP BİRLİKTE MUTLU BİR YAŞAM SÜRERİZ. HADİ BENDE ŞİMDİ YALAKA ULAKA LALAKA NE DERSENİZ DEYİN O OLAYIM. HERKESİN BENİM GİBİ DÜŞÜNMEDİĞİNİ DE BİLDİĞİM İÇİN LÜTFEN SÖYLEMLERİMİZİ ADABI USLUP ÇERÇEVESİNDE ANLATIRSAK BU ÜLKE HEPİMİZİN EĞER BU CENNET MEMLEKET İMİZ BAŞKASININ ELİNDE OLMUŞ OLSA İNANIN YERLERE ÇÖP DEĞİL TÜKÜRÜK DAHİ ATMAZLAR. GELİN A-PARTİSİ B-PARTİSİ GEÇELİM BUNLARI HER ŞEYİ DEMOKRASİ İÇERİSİNDE KIRIP DÖKMEDEN BİRBİRİMİZİ YARALAMADAN KALPLERİ KIRMADAN SANDIKLAR ÖNÜMÜZE GELDİĞİNDE DOSTÇA PAYLAŞALIM.TŞK.LER.

  • doğa01 Şubat 2014 14:29

    ekonomi danışmanı 11 yılda açılışı yapılmış bir fabrika söyle üretmeyen milletler başkalarına muhtaç olur

  • K. YATRIMCI 01 Şubat 2014 13:49

    Bu adam sürekli faiz lobsinden bahseiyordu geçen yılarda açın bakın tüm konuşmalarında faiz lobsi falan der ne zaman başkbakanımzın yanına geçti işler ekonomde kötleşti iyce incelenmeli ajan mı ne dir araştırılsın izlensin mutlaka bir halt lar ediyor bu adam ...

  • topaç01 Şubat 2014 13:47

    Bu değilmiydi ekonomimiz şaha kalkacak, dolar 1 TL ye eşit olacak diyen fırıldak.

  • Müfettiş.01 Şubat 2014 13:11

    1 rasim ozan 2 bu.

  • e01 Şubat 2014 13:02

    İşte Cem Yılmaz'ın yerini alacak şahsiyet.Yeni gösterilerini dört gözle bekliyoruz.

  • Mitat Yıldırım01 Şubat 2014 12:40

    Atma Recep din kardeşiyiz. Ben bu ülkede şahsi menfaatlerini Ülkenin menfaatlerinden daha az ön planda tutan çok az siyasetci gördüm. Delil karartmacılık yapma Y. Bulut....!

  • dındar01 Şubat 2014 12:24

    HEY GIDI GUNLER KARGALARA KALAN GUNLER DAHA NE BEKLERSIN BU DEVLETTEN

  • metin01 Şubat 2014 12:08

    11 yıldır iktidardalar vay be bunlar evcilik oynuyor .her tafandan dökülüyor bunlar,e tabi ne demişler babanla,keardeşinle bile ortak olmayaçaksın,İKİ KİŞİNİN BİLDİĞİ SIR SIR DEĞİLDİR atasözü

  • ALPTUĞ01 Şubat 2014 11:27

    MHP yi kullandın büyüdün palazlandın şimdi sıra AKP de sen nasıl yüzsüssün.

  • Deniz Mahir01 Şubat 2014 11:20

    Bir çok sosyal demokrat sosyalist düşmüş emin çölaşanların soner yalçıların yılmaz özdillerin peşine! yaf bunlar gecmişte en faşizman iktidararın olduğu dönemler köşelerinnde hep faşistlerin yanında durmadılarmı, köşelerinde hep neler yazdığını unuttunuzmu? hangi demokratik değerin arkasında olmuşlardı?

  • senyor01 Şubat 2014 11:16

    rasim ozan ve bu pis herif satılmış,iğrenç kişilikler.Yalakalıktan ne yapacaklarını şaşırmışlar.

  • Sosyal demokrat01 Şubat 2014 11:12

    AKP yi yıkacağız diye Ukenin ekonomisinin finansını çökertmek için iç ve dış güçlerin çalışması devam ediyor. bu kadar alçakça muhalefet olmaz. bu halk herseyi görüyor. daha önce akp ye oy vermemiştim ama artık akp diyorum.

  • pişkin pişkin01 Şubat 2014 11:04

    Sopa sizin elinizde, memleketi , yargıyı, emniyeti hallaç pamuğu gibi dağıttınız. Hem dövüyorsunuz hem de başka yapıları suçluyorsunuz. Pes yani bu kadar pişkinlik olmazz..

  • ula01 Şubat 2014 10:45

    yiğit bulut danışman olmadan önce kimin yalakalıgını yapıyordun.habertürkteki konuşmalarını açın dinyeyin menfaat var herşey var ulan 3 günlük dünya için fırıldak gibi dönmeyin.

  • cemil şeker01 Şubat 2014 10:32

    hedef saptırma başka bir şey yok , yapılan usulsüzlüklere cevap var mı hırsızlık iddialarına cevap var mı ? YOK

  • işgüçü yalan 01 Şubat 2014 10:11

    tam bir sahtekar yememiş içmemiş tayyibin odasındamı beklemiş sahtekar para kimda o hemen orda.

  • Demokrasi01 Şubat 2014 10:06

    Konuşmanın en ayrıntılı bölümü, Bu ülke becerebilirse ilk defa kendi liderini belirleyecek Allahın izniylede bunu hep birlikte başaracağız ve artık sömürülmekten kurtulacağız...

  • tnc01 Şubat 2014 10:02

    Bak halimiz nice...Yiğit bulut başbakanın ekonomi başdanışmanı olursa vay halimize!

  • ass01 Şubat 2014 10:01

    ya hiç biriniz demediniz bir yolsuzluk varsa biz hep birlikte üzerine gidelim diye varsa yoksa madur edebiyatı yazıklar olsun size

  • Mehmet01 Şubat 2014 09:32

    Çare Euro.0,25 faiz.Devülasyona son.Türkiye AB'ye girmeden Euro'ya geçmelidir yani imtiyazlı ortak dedikleri üyelik.

  • dlbyz01 Şubat 2014 09:12

    resme bakınca bitmiş bir göz feri kaybolmuş neden mi başbakanın kefenini mi tuttun bence başbakana suikastı geç isteseler bir gecede yaparlar sen kendine bak bence sen daha çok tehtin altındasın eski bir dostun olarak dinlenmeni öneririm bırak şehsadeleri sultanları menderesi şu cari açığı bakan oğulları ve bilal oğlan kapatsın 5 yıl kafa rahat beş yıl sonra yine cari açık ve faiz yada devalüasyon by yorulma artık kefen sorun değil 24 saat kefen hizmeti veren yerler illerde var belediye de yapıyor by

  • Vatandaş01 Şubat 2014 09:09

    Ya yiğit bulut geç bunları sen daha bir kaç sene öncesine kadar ingiliz mehmet diye çok eleştirdiğin sahısın şimdi yanındasın