E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYiğit Bulut'a "şuursuz" dedi---

Yiğit Bulut'a "şuursuz" dedi

Yiğit Bulut'a şuursuz dedi
21 Mayıs 2015 - 09:10 borsagundem.com

AK Partili Elif Çakır, Yiğit Bulut ve Ethem Sancak'ın son günlerdeki açıklamalarını eleştirdi

AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Elif Çakır, Twitter hesabından Yiğit Bulut ve Ethem Sancak'ın açıklamalarına tepki gösterdi.
Yiğit Bulut'un "son mermi"ye kadar Erdoğan'ı koruyacağına dair sözlerine ve Ethem Sancak'ın Erdoğan için söylediği "gördükçe de aşık oldum" sözlerine göndermede bulunan Çakır, bu söylenenlerin "kötü bir kabus" olmasını diledi ve şunları yazdı: "'Aşktı' 'Mermiydi'... Bütün bu şuursuzluklar bir kabus olsun Allah'ım.. Uyanalım ve kötü kabustu diyelim..."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yedirmeyiz 21 Mayıs 2015 15:22

    yedirmeyiz diye söylemiştik ve halan söylüyoruz yok öyle milletin adamları milletin korumasındadır helal olsun yiğit ve ethem abiye

  • goodmorning akp21 Mayıs 2015 14:50

    open your eyessss.... artık çok geç okadar tehlikeli yartıklar sızdıki içinize,temizlmeniz mümkün değil,koca çınarları kurtçuklar yıkarlar.. evet bu söylemler aslında sonun başlangıcı olabilir...

  • vatandaş21 Mayıs 2015 12:33

    AKP yi ve Erdoğanı beğeniyordum ama yiğit bulut gibiler de akp nin içinde önemli yerlerde görev alınca akp gözümde düştü.

  • Ozgur21 Mayıs 2015 10:15

    İş bittikten sonra kapıyı kilitlemenin manası olmaz...

  • erol21 Mayıs 2015 09:41

    günaydınlar