E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYiğit Bulut dolar spekülatörlerini bombaladı---

Yiğit Bulut dolar spekülatörlerini bombaladı

Yiğit Bulut dolar spekülatörlerini bombaladı
16 Nisan 2015 - 13:45 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut, twitter hesabından önemli açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ekonomi Başdanışmanı Yiğit Bulut dolar hakkında Twitter'dan yazı paylaştı.

Açıklamasında Bulut "2,72-2,73 bandında açtıkları short pozisyonları karla kapama derdinde olanlar şimdi "FED faiz arttırmaz" hikayesi peşinde 2.70 altında kur peşindeler. Herkesin ne yaptığı açık ve net!" dedi.

İşte Bulut'un o açıklamaları;

"DÜN, İÇERİDEN MEDYA DESTEKLİ ÖZELLİKLE FX PİYASALARINDA DOLAR-TL SPEKÜLASYONU YAPILIRKEN BAZI UYARILARDA BULUNMUŞTUM...DÜN YAŞANANLAR SPEKÜLASYONUN NE OLDUĞUNU ANLAMAK ADINA ÇOK ÖNEMLİ !EKRANLARINDA PATLAYAN YAZILARLA "DOLAR 2,73'Ü DE AŞTI" DİYE YAZAN EKONOMİ TV'LERİ VE "BU AKŞAM 2,75 SONRASI 3" DİYEN KURUMLARDAN BAĞLANAN YORUMCULARI BU SABAH NEREDELER ! 2,70 ÜZERİNDE HIZLARI KESİLMİŞ TAM TERSİ "FED HAZİRANDA FAİZ ARTTIRMAZ" YAYINI YAPIYORLAR ! TEKRAR EDİYORUM DÜN YAŞANANLAR SPEKÜLASYONUN NE OLDUĞUNA" DAİR ÖNEMLİ BİR ÖRNEKTİ !

2,72-2,73 BANDINDA AÇTIKLARI SHORT POZİSYONLARI KARLA KAPAMA DERDİNDE OLANLAR ŞİMDİ "FED FAİZ ARTTIRMAZ" HİKAYESİ PEŞİNDE 2,70 ALTINDA KUR PEŞİNDELER ! HERKESİN NE YAPTIĞI AÇIK VE NET ! BÖYLE GÜNLERDE MB NEDEN MÜDAHELE ETMEZ DİYENLERE DE BİR SÖZÜM VAR; DÜNYA GENELİNDEKİ DENKLEM OLUŞUMUNU TAMAMLAYIP, KUR DENGELERİ TAM YERİNE OTURMADAN DENKLEME MÜDAHİL OLMAK REZERV ERİTMEKTEN VEYA BOŞUNA YÜKSEK FAİZE KATLANMAKTAN BAŞKA BİR SONUÇ DOĞURMAZ ! BU DENKLEM YERİNE OTURANA KADAR VE DENGE DENKLEMİ YENİDEN YAZILANA KADAR POZİSYONU KORUMAK MERKEZ BANKALARININ DOĞRU TERCİHDİR...EK ÖNLEMLER VE KULLANILABİLECEK BAŞKA ENSTRÜMANLAR İLE ADIMLAR ATILABİLİR ! 

SON OLARAK; DENİZLER DALGALANMADAN DURULMAZ! BU DALGALANMADA KİMİ DİNLEDİĞİNİZE VE HANGİ RÜZGARIN ETKİSİ ALTINDA KALDIĞINIZA ÇOK DİKKAT EDİN"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sard6816 Nisan 2015 23:14

    dünyada iki para birimi var ticareti ve finansı(kabaca yatırımı) çeviren bu iki para birimi birinle serbest rekabet yapmaz. ortak hareket eder. şimdi aptal için yazıyorum. görünmez el (silahtır) yani gizli bir silah vardır.anlayana

  • emre16 Nisan 2015 22:57

    arkadaşlar hala anlamadınız mı doları kim neden yükseltip sonrada düşürüp sonra tekrar yükseltiyorlar bunu anlamış olmanız gerekmez mi..bziler halk işte bu kan emicilerin köleleriyiz.gücümüz yetmez bunlara sadece seyrederiz...

  • dollar s16 Nisan 2015 20:03

    Dolar yükseliyor diye benzine gıdaya akla gelen heşeye dehşet zam zam yapılıyor ben onu bilirim!?...dolar yukseldi diye herşey zamlanıyor mu: evet...nokta bitti. .(:(

  • ismail16 Nisan 2015 16:53

    kim konusduruyor seni yaw gelip onada kızcam

  • ismail 16 Nisan 2015 16:48

    artık yeter dedim bensana sen konuusnca dolar yükseliyor bak kızıyom artık yetdibe yeter hanı 2,30 olcakdı dolar

  • mali16 Nisan 2015 16:05

    Bütün ipler elinizde doları 2.70 e vatandaş değil siz çıkardınız. Çıkardığınız gibi yine siz isterseniz düşürürsünüz. Ama bu ülkeye yazık döviz yükseldikçe fakirleşiyoruz. Yabancı ürünlerimizi ucuza alıyor.Ama kazığı biz yiyoruz.

  • ugur16 Nisan 2015 16:02

    Yigit bulut u ciddiye alan kaldi mi hala bu memlekette..

  • Erman16 Nisan 2015 14:55

    BİR GÜN GERİ GELDİ DİYE DOLAR KURUNDA UMUTLU DEĞİLİM. FAİZ ARTIRMADAN DÖVİZ KURLARININ YÜKSELİŞİ ÖNLENEMEZ. YAZIK OLUYOR ÜLKEYE. YİĞİT BULUT EKONOMİST DEĞİLDİR. 2.40 LARDAN BERİ DIKAR DÜŞECEK DİYOR AMA DOLAR YKSELİŞİNE DEVAM EDİYOR MAALESEF

  • Yaşar Kirman16 Nisan 2015 14:29

    Kendi şahsi menfaaleri uğruna memleketimizi zora sokmak isteyenlere yazıklar olsun.

  • Osman16 Nisan 2015 13:55

    Borsada sorumlu siyasetçiler. Önceişlerini doğru durust yapıp konuşsalar bari. yatırımcı somak için Kervn da Artog ta Clkho de neler neler yapıldı ve hala yapılıyor. Okadar ekonomyi düşünüyorsanız Herşey okadar açık seçik iken borsada bozgunculuk yapıp ulke ekoomisine zarar verenlere karşı etkin bir hareket yok?

  • KARTALY32316 Nisan 2015 13:53

    sen bana 2 milyon ver..off neler yaparım ben....:))

  • VaTaNDaS16 Nisan 2015 13:50

    Spekülasyon yapıldığından bu kadar emin olduğunuza göre bunu kimlerin yaptığını da biliyorsunuz demektir!! Neden gereğini yapmıyorsunuz, neden işlemleri yapanlara engel olunmuyor??