E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivYerli otomobile en üst güvenlik donanımı---

Yerli otomobile en üst güvenlik donanımı

Yerli otomobile en üst güvenlik donanımı
18 Ocak 2020 - 10:55 borsagundem.com

Türkiye’nin Otomobili’ne ilişkin çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Yapılan son açıklamada aracın Euro NCAP 5 Yıldız Güvenlik normlarını sağlayacağı açıkladı.


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALİL KERTENKELE18 Ocak 2020 23:18

    şu otomibillerin üretimi bir rayına koydum ma. almanya fransa ingiltere büyük zarar görecek bu işten.şuan yeni bir otomobil sistemi üzerinde çalışılıyor o gercekleşir ise dünya da lider ülkeler arasına gireceğiz İNŞALLAH bor dan yapılın hirdojen yakıt pilleri.bu pil ile elektrikli otomobille sarj sorunu ortadan kalkıp araç elektirlinin hibriti oluyormuş.yani otomobil kendi kendini sarj ederek gidiyormuş.

  • bo02 Şubat 2020 21:07

    bu dediğin çalışmalar hangi aşamada bilgi verebilirmisin.yoksa sallıyormusun 

  • A. A.18 Ocak 2020 21:38

    Bu abuk subuk konuşan, yazan arkadaşlar araba Ak parti zamanında yapılacağı için mi rahatsız oluyorlar? Bu nasıl milliliktir? Fabrika yapılıp araba üretildiği zaman milletin yüzüne nasıl bakacaklar? Ama yüzsüz oldukları için sıkıntı yok galiba. Boğaz köprüsünden, Marmaray'dan geçtikleri gibi geçecekler. İha, Siha, Atak helikopter nasıl yapıldıysa buda yapılır inşaallah.

  • Hasan18 Ocak 2020 13:53

    Keşke yapsalar ama yaptık dedikleri Milli tank nerede? Sadece konuşmak yetmiyor.

  • AHMET ÖZBİR18 Ocak 2020 13:43

    DÜŞMAN çatlatırcasına TÜRK'ÜN KIRMIZISINI kapak yapıyorsunuz helal size BorsaGündem! Her Türk evladı YERLİ ve MİLLÎ otomobilini alacak, TÜRKİYE KAZANACAK!..

  • Vatandaş 18 Ocak 2020 11:03

    Üretmeye niyetleri olsa ortada bi sürü randımansız çalışan traktör fabrikası var hemen başla üretime birinde ama önce bir beton dökülsün rahatlayın.