E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivYerli otoda bugün de aynalar paylaşıldı---

Yerli otoda bugün de aynalar paylaşıldı

Yerli otoda bugün de aynalar paylaşıldı
24 Aralık 2019 - 14:45 borsagundem.com

Yerli otomobilin dün paylaşılan farlarının fotoğrafının ardından bugün de var-yok tartışmalarının yaşandığı "yan aynaları" görüldü


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (31)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...25 Aralık 2019 13:14

    bu ne kadeşim tanıtımmı yapıyonuz. striptiz şow mu ? mizikde çalın bari aynası, vites kutusu, arka tampon ve kaputuda çekin bugün. millet uydudan giden akıllsını yaptı. kendine kendine gidiyor. elektrık lisini üretiyor . gelecek teknolojısı diye. biz milletın 1900 yılında yaptını italyanlara resim ettirdik prototif yaptık koca devlet savunuyoruz. italyada 1 dk da çıkıyor bu arabalar fabrıakdan  : )) Allah akıl fikir versin. çok geriyiz hemd eçok. Avrupada bülüyorlar otomobil üretmiş Türkiye tek tek tanıtıyor diye. avrupa bu teknolojıyıi alternatif yakıtlı araçlar ve modern sistemi teknolojılerle deiştirmiş durumda. otomobik 5 kuşal ayrılırsa 1900 lerden 2020 lere.. bu üretilen 2. kuşak .. millk4 kuşaklara biniyor. 5. kuşak araçalrda arge merkezlerinde geliştiriliyor. biz 2 .kuşak kopyalarla otomobil yaptık. yerli milli diyoruz : )) Allah büyük yazık gunah bu şowlara harcanan paraya. millet uçanınını denızde gıdenını elektrık vb yapıyor

  • Şaka mı ya25 Aralık 2019 12:54

    ABi dalga mı geçiyorsunuz. Adam 32 yaşında araba firması kurdu, kendi kazandığı para ile. Ve dünya otomobil dünyasını değiştirdi. Araba yapmak eski teknolojidir. Bu işten para kazanmak için İNANILMAZ GENİŞ bir satış ağı olması lazım. aksi halde bu marjlarla kar elde edilemez. Bu tarz hareketler maalesef show... Bunlara para harcayacağımıza, yarının teknolojilerine yatırmamız lazım. REİS aşığı olan sözde Türkiye sevdalıları, bu tarz paranın ve enerjinin yanlış ve saçma yerlere harcanması, bu ülkeye daha çok zarar veriyor. HER GÜN, yüksek teknolojik gelişmelerden daha uzaklaşıyoruz. 15 yıl önce "Çin malı alma, hemen kırılır" dediğimiz ülke şu anda teknolojide ABD ve Japonya ile yarışır hale geldi. 15 yılda... 

  • gülmek serbest25 Aralık 2019 10:08

    Tam bir komediii. Ciddiyetten uzak ve itici bir yaklaşım. Bir reklamcı ile anlaşsalarmış bari.

  • Kadir 25 Aralık 2019 00:41

    Cehalet güzel bir şey  valla nasıl olsa her şeyi biliyorsun eline kalem versen çöp adam çizmeyi beceremeyen adam kalkmış yerli oto hakkında ahkam kesiyor fikir yürütüyor ülke bu tip beyinsiz istemezük siyasi dar görüşlü tipler yüzünden bir türlü istenilen yere gelemiyor yazık...

  • Okuma25 Aralık 2019 12:55

    Kardeş, istatistiklere göre, ülkedeki ÖĞRENCİLERİN (bak öğrenciler diyorum, eğitim sürecinde) yarısı, Türkçe olarak okuduğu paragrafı anlayamıyor. Biz ne bekliyoruz ki? Ver gazı "araba yaptık", ver gazı "havaalanı yaptık", ver gazı "kanal yaptık". Bizim ülkenin makinesi gazla çalışıyor, elaleminki nükleer füzyon. Fark bu. 

  • Nedim25 Aralık 2019 08:08

    Belediyenin gariban işçilerini çıkarıp bedavacı boş beleş   itleri doldurunca iş yapmak yerine her şeye salça olunca böyle oluyor.  

  • ehehe24 Aralık 2019 21:29

    Yerli deniyor, otomobil italyadan dizayn çizim ve protorifi yapılıyor ? nasıl yerli bu kontak italyada çevriliyor. Türkiye ye gemile geliyor. Yerli oto deniyor : )) erli uçak gibi çıkmasın buda ? : )) verin bana para italayda, abd, rusya dan isteidğin her ürünün yerli vemillisini yaptırayım. getireyim : )) ama hemen göstermek yok arabayı.. önce vites kolunun resmini çeker gösteririm : ))

  • : )24 Aralık 2019 21:20

    Gemi ile İtalyada çizimi yapılarak geldi. Çeşme limanına özel güvenlik önlemleri ile çıakrtıldı oradan görücüye çıkacağı ilimize geldi. Yerli  mi ? milli mi ? orasını siz düşünün : )) Ama bu memleke tiçin bir lider gelecek yapılmayanların hepsini  yapacak. 25 yıldır yönetiyorlar asfalt yoldan başka bişe göremedik. oda harcana para ile 10 mil yapılacakken, 2 mil yapılan asfalt...  : ))

  • Tekno papaz24 Aralık 2019 23:49

    Ama yol yaptılar.Beğenmiyorsan o yolda gitme :)) şaka la şaka başkan bende senin yazdıklarını katılıyorum.  :) 

  • Selahattin abi 24 Aralık 2019 21:04

    Ben ce önemli bir aşama yalnız vizyon olarak yerli bir otomobil yapmak yerine dron araçlar yapmak gelecek için çok daha katma değerli bir yatırım olurdu.Gelecekte Dron araçlar havada uçarken ve özellikle taşımacılıkta dron taksiler kullanılacak iken biz yine bunları ithal ediyor olacağız yine yurt dışına bağımlı kalacağız  

  • Mutlu24 Aralık 2019 20:36

    Bunun motoru da dizeldir. Milleti elektrikli diye kandırmayın. Motor kesin Ukraynadan alınmıştır. Bunun neresi yerli. 

  • aaaa24 Aralık 2019 21:23

    Aaaa iha mı sandın bunu ? siha mı sandın bunu ? yoksa altay  tankımı sandında..ukraynadan motorunu aldık diyorsun.. yada atak helikopteri sandından italyan motor mu kullanıyorsun ? AAaa gezicimisin  : )) fetocu mu ? : )) ya motor üretsek ukrayna gibi belili bedeller ve paralar kaşılığında ne güxel ömür boyu patantden para kazanırız. afrıkalılar ortad ğu ge 3 sınıf ulkeler uretsın. yerlive millia raçlarını biz motor veririz sözleşmeli patantli. araç gereç satmışlıkdan çok daha fazlasını kazanırız: )) ukrayna kadar olamayan bir süper güç ülkeyiz :D

  • veee24 Aralık 2019 19:07

    EVet.. aynayı Mardinli ustamız Recep usta taktı.. olleyyy.... ışıkları dun daktık, Rizeli kamil reis taktı ..olley.... yarın silecekleri inebolulu hasan usta takacak olley... sis lambalarını artvinli kadın tamicimiz hatice nine takacak.. olley... bence o parçaları takanlarıda yazssınlar. daha fazla yerli ve milli olur. isimleri türkçe olsun ama : ))) 

  • : )24 Aralık 2019 19:03

    Bitmişi zaten Avrupa ülkesinde var.  Bİtmişini isteyenler pantentin satın alındığı ukeyi internetten inceleye bilir : ))  belgesllerde 1 haftada sıfır oto çıakrtıyor 2 kişi.  takılan parçalarından hangi ülkeden itahl edildiği yazılırsa çok daha yerli olduğumuzu anlarız.ayna türk malı aynasız araba gider.. motor gavur malı motor yoksa, beyin ölümü

  • Halkın sesi24 Aralık 2019 17:27

    Bu haberi eleştirenlerin hepsi, chpli paralı usaklar yada, Erdoğan nefretinden akıl sağlığını yitirmiş kişiler. Size açıyorum çünkü bu habere bile olumsuz yorum yazabiliyorsunuz

  • Gülfidan Solmaz24 Aralık 2019 19:13

    Başkanımıza düşman olan gericiler aslında Türkiye'ye düşmanlar, takiyye peşinde koşuyorlar, T.C. düşmanlıklarını Devletimizin Başkanı'na yaparak gizliyorlar.

  • Bir Alevi Konuşuyor24 Aralık 2019 17:25

    Biz nasıl bir halkız böyle. Erdoğan nefreti kusuyoruz. Bende akpye oy vermem, ancak bu adamlarin alkışlanacak yatırımları yok değil. Geçenlerde Tesla, elin Musk onderliginde sybertruck aracını tanıtırken kırılmaz camlardan ikisinde kirildi. Buna rağmen adamlar 250 bin siparişi 1 haftada aldılar. Biz yapılan bu yatırımı kendi tuttuğumuz parti yapmadı diye eleştiriyoruz. Halbuki fabrika faaliyete gecinde 100 binler ekmek yiyecek. Biz zannediyoruz ki her şey 1-2 yılda kurulsun. Kolay mı zannediyorsunuz. Ben tebrik ediyorum. Siz nefret kusmaya devam edin.

  • eee24 Aralık 2019 19:05

    25 yıl yönetipde ne yapmış ? merak ettim. 75 yıllık yapılan ve satılan bedavaya verilen fabrikaları yazsam yorum satırları dolar. eee ne yapmış ?  türkiyeye boydan bola yol yaptı diceksin asfalt. o harcanan paralarda duınyanın etrafına 5 kez donen otoban yapılıyor... eee başka nedicen ? fetodan Türkiyeyi kurtardı diyeceksin : )) Evet onda haklısın feto ile istanbul belediye başkanı olur olmaz yoğun bir mücadeleye başladı.: )

  • Yuhki yuh24 Aralık 2019 18:24

    Sen önce aşağılık kompleksinden kurtul, sonra akıl ver olur mu? Hangi alanda olursa olsun, dinsel vurgu, aptal insanları kandırmak için kullanılır. Yoksa, inanç kişinin kendi sorunudur ve açığa vurulması gereken bir durum değildir. Onun için, sen başka kimlikle konuş olur mu?

  • Azad24 Aralık 2019 16:52

    Neresi mi yerli , tamponunu görmediniz mi

  • baba24 Aralık 2019 16:22

    acinacaaak haldesiniiz  yorum yazanlaaarrrrr     İSTEMEZZZÜÜÜKKK     Diye bourmüşsünüüzzz yiiineeee    

  • maarif24 Aralık 2019 15:58

    Allah İtalyanlardan razı olsun, prototipi güzel yapmışlar

  • Okie Dokie24 Aralık 2019 15:55

    Yerli otomobil ile baş edemeyeceğini anlayan Ferrari ve Porsche birer birer kepenk kapatıyormuş  :D  :D  :D 

  • Okie Dokie24 Aralık 2019 17:05

    Ahmet Özbir reis sevdalısı olduğunu söylüyorsun ama hiç reisi kendine örnek almıyorsun. Daha iki gün önce reis hannuka bayramımızı kutlayan bir mesaj yayınladı. Ayrıca insanları neden dinine göre ayrıma tabi tutuyorsun? Reis demiyor mu alevisi sünnisi hepimiz kardeşiz diye. Seni kınıyorum.

  • AHMET ÖZBİR24 Aralık 2019 16:22

    REİS'im bir dönem daha Başkanlığa gelsin BÜTÜN YAHUDİLER ve TÜRK DÜŞMANLARI kaçacak delik arayacak. Yerli otomobilimizi gördüklerinde beyinlerinde kanama meydana gelecek. Okie Dokie sana bunu Ahmet söylüyo, kulağına küpe olsun diyo.

  • AHMET ÖZBİR24 Aralık 2019 15:54

    TÜRK'ün otomobili işte bu! "BURAK, Sen Onunla Şaha Kalk!" Seni çekemeyen TÜRK DÜŞMANLARINI ORMANA BIRAK!..

  • Amaaad24 Aralık 2019 17:56

    Bence, bu otomobilin tek yerli parçası sensin amigo Amaaad!!

  • enayi24 Aralık 2019 15:39

    neresi yerli bir türlü açıklamıyorlar bilen varmı neresi yerli 

  • Hayro24 Aralık 2019 15:03

    Hahhaaah tesla bu kadar tantana yapmadı

  • Ahmak group sizi 24 Aralık 2019 14:56

    Ya arkadaş komedi gibi 🤣🤣🤣

  • aç aç24 Aralık 2019 14:53

    askerde gösterilen aç aç a döndü iş..  yılbaşı için askerleri eğlendirecek dansöz kutudan çıkardı önce bacaklarını gösterirdi.. sonra .. kolları.. gözleri.. vs..ne günlerdi simdi aklıma geldi..ama herşey askerin morali çin.. kötü niyet yok..