E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYeni yılın ilk internetten borsa eğitimi fırtınası başlıyor---

Yeni yılın ilk internetten borsa eğitimi fırtınası başlıyor

Yeni yılın ilk internetten borsa eğitimi fırtınası başlıyor
17 Ocak 2018 - 10:07 borsagundem.com

Borsagundem.com – Inforce işbirliğinde gerçekleştirilen internetten eğitim, borsacı adaylarına yeni bir fırsatın kapısını açıyor. Yeni yılın ilk eğitim fırtınası 5 Şubat’ta başlıyor…

BORSAGUNDEM.COM

Borsa Okulu’nda yeni yılın ilk bombası… Borsagundem.com – Inforce işbirliğinde gerçekleştirilen internetten borsa eğitimi, uzman kadrosu ve yüksek kalitedeki programıyla yeni bir fırtına estirmeye hazırlanıyor.
5 kıtaya açılan sanal pencereden, yatırım heyecanı duyanlara ‘borsacı’ olma fırsatı sunan e-eğitimin başlama tarihi 5 Şubat 2018 Pazartesi. 9 Şubat Cuma’ya kadar devam edecek olan 0’dan 100’e Borsa Seminerleri’nde,  hafta içi her akşam saat 19.00-21.00 arasında, dünyanın herhangi bir yerinden, evinden, işyerinden, kafeden, bilgisayarla, tabletle, cep telefonuyla sisteme giren borsacı adayları, mali analizden, teknik analize,  hisse seçiminden portföy ve risk yönetimine, kritik bilgilerle donatılacak. Hedef, bilinçli yatırımcıları sermaye piyasalarına kazandırmak…

YATIRIM YAPMANIN ÖZEL FORMÜLLERİ

Manipülatör tuzaklarına karşı uyanık, kulaktan dolma tüyolara kapalı, paniğe düşmeyecek, durup düşünecek, nitelikli ve bilgili yatırımcılar yetiştiren, sabır ve özen isteyen borsada kazanmanın formülünü öğreten tek adres Borsa Okulu’nun internetten eğitim programında seçici bir yatırımın formülleri anlatılacak. Yatırımcı adaylarının kafalarını meşgul eden her soru yanıtını bulacak.
Borsa Okulu’nda 5 Şubat 2018 Pazartesi günü başlayacak yeni yılın ilk dönem ‘internetten eğitim’i, Sermaye Piyasalarının iki usta ismi Dr. Gökhan Ugan ve Serdar Uluca’nın hocalığında, katılımcıları 0’dan 100’e çıkaracak. Öğretiler zirveye taşıyacak…

İNTERNETTEN BORSA EĞİTİMİNİN PROGRAMI

PAZARTESİ - YATIRIM ORTAMI

Makroekonomik Göstergelerin Takibi ve Yorumu (Dr. Gökhan Ugan)
* Hisse senedi fiyatlarını etkileyen faktörler, piyasalarda fiyat oluşumu, ödemeler dengesi istatistikleri, kredi/risk derecelendirmesi, takip edilmesi gereken temel göstergeler.

SALI - DOĞRU HİSSEYİ SEÇME

Mali Analiz Teknikleri (Dr. Gökhan Ugan)
* Bilanço kalemleri ve yorumlanması, gelir tablosu kalemleri ve yorumlanması, yatay ve dikey bilanço analizi, oransal analiz.

ÇARŞAMBA - DOĞRU ZAMANI SEÇME

Teknik Analiz (Serdar Uluca)
* Trend analizi, destek ve direnç noktalarının tespit edilmesi, temel teknik indikatörler, temel teknik formasyonlar.

PERŞEMBE - DOĞRU KOMPOZİSYONU OLUŞTURMA

Portföy Yönetimi (Dr. Gökhan Ugan)
* Statik ve dinamik portföy yönetim teknikleri, portföy riskinin ölçülmesi, portföy kompozisyonunun değiştirilmesi, hisse senetlerinin mevsimselliği.

CUMA - DOĞRU KALDIRACI KULLANMA

Risk Yönetimi (Dr. Gökhan Ugan)
* Risk ile getiri arasındaki ilişki, risk yönetiminde kullanılan araçlar, portföyün riskten korunması, portföy getirisinin garanti altına alınması.

TARİH, SAAT, LOKASYON

* Seminerler 5 Şubat - 9 Şubat 2018 tarihleri arasında, 19.00 – 21.00 saatlerinde internet üzerinden yapılacak.

KATILIM ÜCRETİ

* Seminerlere katılım için belirlenen ücret (KDV dahil) 500 TL

Genç borsacı, internetten eğitime övgü yağdırdı

İnternetten borsa e-ğitiminde analiz fırtınası

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)