E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYeni parti için kritik gün---

Yeni parti için kritik gün

Yeni parti için kritik gün
22 Ağustos 2017 - 08:38 borsagundem.com

MHP'de muhalefet bayrağı açan isimlerden olan ve halen MHP'de siyaset yapan Koray Aydın'ın Meral Akşener ile ortak basın toplantısı düzenleyerek yeni partiye katılma kararını açıklaması bekleniyor

Ankara kulisleri, dün “MHP'li muhalifler cephesinden” gelen son dakika haberi ile hareketlendi. Meral Akşener ile birlikte yürüttükleri kongre sürecinden sonuç alınamayınca gündeme gelen yeni parti seçeneğine Koray Aydın'dan da destek geldi. Koray Aydın’ın bugün Ankara'da düzenleyeceği basın toplantısıyla bir süredir Meral Akşener öncülüğünde kuruluş çalışmaları süren yeni partide yer alacağını açıklayacağı öğrenildi.

Aydın'ın kararını açıklayacağı toplantı saat 10:30'da Ankara'daki Swiss Otel'de yapılacak. Toplantıya Meral Akşener'in de katılacağı bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tecrübe22 Ağustos 2017 14:01

    AYŞE ablam hiç bıkmadan usanmadan aynı kelimeleri cümleleri yazarrrr dururrrrr . ÖZEN ile ak parti yoruldu cümlesini aynen kullanır. ayşe ablacım güzelim bak sana daha önce de demiştim. bu piyasa seni bozar ... sen ufa ufak yüksek kaldırımlarda gezmeye devam et ... her insan bildiğini yapsın olmaz mı ? ha ben yoruldum tövbe ettim dersen gel burada yazmaya tekrar başla. olmaz mı ? ...

  • Ayşe Özen22 Ağustos 2017 11:13

    Şimdiden parlamentoda grup kurulacağı belirtildi sn Özdağ tarafından. Bu da en az 25 milletvekili demek. Akp yoruldu, Mhp zaten çözüldü. Ümidimiz Akşener.

  • Asena geliyor22 Ağustos 2017 10:44

    Sn.Akşener in partisine katılım için MHP de çözülme başladı.Akp den büyük oranda istifa ve Yeni partiye katılım olacaktır.

  • Es 22 Ağustos 2017 10:40

    Büyük birlik partisi ve pamukoğlunın partisinde bütünleşmeli

  • ülkücü22 Ağustos 2017 10:29

    oluşumu desktekliyorum

  • bozkurt22 Ağustos 2017 09:51

    Pom palayın gürültü gelirler sesizce giderler yarın yanlarında kendilerinden başka kimse kalmaz

  • E.S22 Ağustos 2017 09:29

    Neyaparsanız yapın boşuna padinaj yapacaksınız.