E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinYeni kehanette bulundu---

Yeni kehanette bulundu

Yeni kehanette bulundu
31 Temmuz 2013 - 19:48 borsagundem.com

İngiliz ucuz havayolu şirketi Ryanair’in CEO’su Michael O’Leary, çarpıcı açıklamalarda bulundu

Yıllar önce ayakta yolcu taşınacağını iddia eden CEO O'Leary şimdi de yeni bir kehanette bulundu.
Her zaman çarpıcı açıklamalarıyla gündeme gelen İngiliz ucuz havayolu şirketi Ryanair’in CEO’su Michael O’Leary’den yine gündem yaratacak açıklama geldi.
İngiliz Telegraph gazetesinde yer alan haberde, Michael O’Leary uçaklarda el bagajlarından ücret alınmasının kaçınılmaz olduğunu söyledi.
İngiliz ucuz havayolu şirketlerinden Wizz Air geçen yıl uçaklarda koltukların üzerindeki küçük dolaplara konan valizlerden 9 sterlin ücret almaya başlamıştı.
UZUN VADEDE KAÇINILMAZ
Michael O’Leary, Ryanair’in de bu uygulamaya geçip geçmeyeceğine yönelik kendisine sorulan soruya, “Kısa vadede böyle bir planımız yok ama bu uzun vadede kaçınılmaz görünüyor” dedi.
O’Leary, “Gelecekte havayolu şirketleri yolcuların el bagajlarından para almaya başlayacak ama bunun nasıl formüle edileceğini henüz kafamda oturtamadım” dedi.
Michael O’Leary, havayolu şirketlerinin el bagajlarından ücret alarak kendilerine yeni bir gelir kaynağı oluşturabileceğine inandığını belirtti.
YOLCULARINA “APTAL” DEMİŞTİ
O'Leary,  geçen yıl biniş kartlarının çıktısını almadıkları için hava alanında para ödemek zorunda kalan yolcuları "aptallar" olarak tanımlamıştı.
AYAKTA YOLCU
İngiliz CEO daha önce de ayakta yolcu seçeneğini gündeme getirmiş ve bu şekilde 1 Euro'ya bilet satabileceğini ifade etmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)