E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYeni Havalimanı'nın tabelaları takıldı! Adı belli oldu mu?---

Yeni Havalimanı'nın tabelaları takıldı! Adı belli oldu mu?

Yeni Havalimanı'nın tabelaları takıldı! Adı belli oldu mu?
29 Ekim 2018 - 12:05 borsagundem.com

Bugün açılışı yapılacak olan Yeni Havalimanı'nın adını taşıyan tabelalar yerleştirildi

Uzun zamandır adı tartışma konusu olan, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bir bölümü açılacak yeni havalimanının adının "İstanbul" olduğu iddiası sosyal medyada yayılmaya başladı.

Erdoğan "Yeni havalimanın adı 'Atatürk' olacak mı?" sorusuna, "Olmayanı vermek daha güzel olur. Yeni isimleri koymakta fayda var" demişti.

Sosyal medyada yayılan fotoğraflarda yeni havalimanın tabelası asılıyor. Tabelada "İstanbul Havaalanı, İstanbul Airport" yazıyor. Medyafaresi

Paylaşılan fotoğraflar şöyle:

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • :)29 Ekim 2018 23:31

    bence adı "Air AVM" olsun. taş gibi isim :D 

  • bence29 Ekim 2018 23:15

    bence bukdar büyük liman gereksiz. bunun yerine 5 tane hava limanını 5 şehre yapıp, farklı sıfırdan tren yolları yapmak yolcu ve nakliye taşımacılı daha yerinde olacaktır. tren yolları ticari hava limanı ve deniz limanlarının taşımacılığında çok etkili ve işsahası oluşturur. yolcu taşımalarıda olunca alternatif turizm tesislerinede fayda sağlardı. bukadar para yı tek yerdeki betona gömmek verimsizlikdir. gereksiz abartıdır.  ha gereklimidir? bukadarı gerekli değiltir İstanbul a... öncelikle 1 yıl araştırmalar yapıp bilim ve universitelerden gerekli bilgi ve araştırmaları verileri toplayıp okadar parayı nasıl en verelimli yatırıma dönüştürmek en iyisi olurdu. yapacak bişi yok olan olmış.

  • Taner29 Ekim 2018 21:13

    Yeni havalimanının bir süre yabancılar tarafından eskisi ile karıştırılmaması açısından farklı bir isim olması normal olabilir. IGA tarafından yurt dışında hangi isim daha uygun diye araştırma yapılmış. Havacılık haber sitelerinde sürekli eski Atatürk Havaliman'nda transit hizmetlerinin ne kadar kötü olduğuna ve sürekli tehirler yaşandığına dair haber ve torumlar var. Eski Atatürk Havalimanı kapatıldığında ve yeni havalimanı başarılı olduğunda tekrar ISTABUL ATATURK AIRPOR tekrar isim verilir diye düşünüyorum.

  • sezgin29 Ekim 2018 18:05

    bu proje ülkenin ne kadar dengesiz yönetildiğinin kanıtıdır. 81 vilayete dağıtılması gereken yatırımlar tek bir ilde toplanırsa gelecekte yeni havalimanıda yetmez yıkar daha büyüğünü yapmak için yabancıdan kredi alırsın. tüm alt ve üst yapısı oturmuş havalimanını yıkıp bahçeye çevir sonra 100 tane köprü yapılacak parayı git betona göm. siz bu istanbula insanları çektikçe ülkede ne köylü kalacak ne tarım kalaak nede hayvancılık kalacak. herkes istanbula gelecek. rant para uğruna ülkeyi betona çevirip dışa bağımlı hale getirdiniz. alkış.

  • hakan29 Ekim 2018 18:18

    helal olsun arkadaş cuk oturtmuşsun. istanbul artık yaşanmaz hale geldi. yolda yürürken dahi ceza yiyebilirsin. araçla trafiğe çıkmak dert oldu. yakında E5 e TEM e aracını park edip evine gidecekler olacak. istanbula yazık ettiler çok yazık.

  • erdem29 Ekim 2018 17:54

    Atasını unutan bir ecdat yıkılmaya mahkumdur.

  • Yorum29 Ekim 2018 16:29

    İsim aramaya gerek yok , İstanbul en uygunudur, buna hiçbir istanbullunun itirazı olmaz...

  • Borsacı29 Ekim 2018 17:02

    Orta yol ve ekonomik getiri bakımından İstanbul güzel seçim. Google'da İstanbul Airport denince hemen gelir.

  • doğa29 Ekim 2018 14:31

    Atatürk Hava Limanı

  • Alabao29 Ekim 2018 14:02

    Bence ismi her yıl değişecek bir konsepte İstanbul Adalet, İstanbul mevlana,İstanbul RTE, İstanbul Gazze, İstanbul Atatürk, İstanbul 15 Temmuz gibi o yıla özgü isimlerle anılması hatta arada reklam ismi İstanbul beko, İstanbul Intel olabilir

  • Ww29 Ekim 2018 13:57

    Bu kadar saklanacak ne var bu milletten, bu korku ne ,oldu bittiye getirmek mi ,her zamanki gibi

  • kaktust29 Ekim 2018 13:35

    arena olsun akp döneminde her  tesise arena adı verildi,bir fazla iki eksik ne olur,Arena kelime anlamı:amfiteatr, sirk gibi yerlerin ortasında, eski çağlarda gladyatörlerin dövüştüğü, daha sonraları güreş, boğa güreşi, yarış, oyun gibi türlü gösterilerin yapıldığı, üzerine kum serilmiş alan."Arena, Eski Yunan ve Roma tiyatrolarında olurdu"

  • zühtü29 Ekim 2018 13:27

    olanı yıkıyorsun olmayanı koymak neymiş. havalimanının yapılma amacı zaten Atatürkin ismini silmekti anlayın.

  • Talip 29 Ekim 2018 15:23

    Doğru yorum begenmeyenler hain nankör düşman dır....

  • recai29 Ekim 2018 12:41

    bir ata sözümüz derki parayı veren düdüğü çalar...?

  • Aaa29 Ekim 2018 16:16

    Para kimden çıktı