E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYemeksepeti Maximum'da---

Yemeksepeti Maximum'da

Yemeksepeti Maximum'da
22 Mart 2017 - 12:50 borsagundem.com

İş Bankası ile Yemeksepeti, Maximum Mobil uygulaması üzeriden indirim sunuyor

Türkiye İş Bankası ile online paket servis portalı Yemeksepeti işbirliğine gitti. İşbirliği kapsamında Maximum Mobil uygulaması üzerinden 21 Mart’ta başlatılan kampanyada, 30 TL ve üzerinde alışveriş yapan Maximum Kart müşterilerine anında 20 TL indirim sunuluyor.

İş Bankası ve Yemeksepeti’nin uzun soluklu bu işbirliği, önümüzdeki dönemlerde Maximum Mobil ekosistemi içerisinde satın alma deneyimini zenginleştirecek yeni hizmetleri kullanıcılara sunacak.
Maximum markası ile ödeme sistemleri alanında pek çok yeniliğe imza atan İş Bankası’nın Bireysel Bankacılık Pazarlama Müdürü Burak Sezercan, işbirliğine ilişkin şunları kaydetti: “Dijitalleşen dünya ile birlikte değişen müşteri beklentilerini karşılamak için tüm süreçlerimizi müşteri deneyimi odağı ile gözden geçiriyor; müşterilerimize ve iş ortaklarımıza minimum efor ile maksimum fayda sağlayacak çözümler üzerine odaklanıyoruz. Maximum Mobil’in kampanyalara tek tuşla katılım kolaylığı sunduğu kampanyalar dünyasını Türkiye'nin ilk ve en büyük online paket servis portalı olan Yemeksepeti ile başlattığımız iş birliği ile zenginleştirdik. Bu uzun soluklu iş birliği Maximum Mobil ekosistemi içerisinde satın alma deneyimini uçtan uca yaşatacak yeni hizmetler ile devam edecek.”

Yemeksepeti Pazarlama Direktörü Barış Sönmez ise " Yemeksepeti ve İş Bankası'nın geniş bir ortak müşteri kitlesi var. Türkiye'nin en önemli kuruluşlarından biri olan İş Bankası ile bu kullanıcılarımıza çok önemli fırsatlar planladık. Bu iş ortaklığının kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştırıp dijital kanallardaki kullanımlarını arttıracağına inancım tam” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)