E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYellen Fed'den daha fazlasını bekliyor---

Yellen Fed'den daha fazlasını bekliyor

Yellen Fed'den daha fazlasını bekliyor
13 Eylül 2019 - 08:55 borsagundem.com

Fed'in eski başkanlarından Yellen, Fed'in ekonomiyi rayında tutmak için daha fazlasını yapmasını bekliyor

Fed eski Başkanı Janet Yellen, ABD ekonomisinin iyi bir durumda olduğunu ancak görünüm için tehditlerin artmakta olduğunu belirterek Fed'in buna yanıt vermeye devam edeceğini söyledi.

Chicago'da konuşan Yellen, "Fed, aşağı yönlü riskleri düzeltmeye başladı ve sen orlardan daha fazlasını yapmalarını bekliyorum" dedi.

National Investment Center for Seniors Housing & Care'nin sonbahar konferansında , "Sağlıklı bir ekonomiye sahip olduğumuz söylemek tamamen adil olur" diye konuşan Yellen, bununla birlikte ABD'de bir resesyon yaşanması olasılığının arttığının bilincinde olduğunu belirtti. Yellen, ABD ekonomisinde bir resesyonun gerçekleşmesini beklediği bir durum olmadığını da vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol g.13 Eylül 2019 11:08

    SERİ ÜRETİM SÜREKLİ ERTELENİYOR SERİ ÜRETİM KARARI ALMAYAN SİYASETÇİLER ÜLKENİN GELECEĞİNİ TEHLİKEYE ATIYORLAR Her dönem seri üretime başlanması için kanun teklifi verilmelidir

  • iso13 Eylül 2019 09:32

    AMB parasal genişlemeye gitti... FED'de haftaya yapışıtrsın bi 0.50 indirim de dolar düşsün biraz. Ülkemiz için de hayırlı olur. Ekonomik krizden çıkıiş noktasında bizim de baya yardımcımız olur.