E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriYazıcılar'dan santral açıklaması---

Yazıcılar'dan santral açıklaması

Yazıcılar'dan santral açıklaması
20 Ocak 2017 - 14:16 borsagundem.com

Yazıcılar Holding'in bağlı ortaklığı Kheledula Hidroelektrik Santrali için inşaat işlerine başlıyor

Yazıcılar Holding tarafından KAP'a yapılan açıklamada, Kheledula Hidroelektrik Santrali Projesi ile ilgili bilgi verildi.

Şirketten yapılan açıklama şöyle;

Bağlı ortaklıklarımızdan Anadolu Taşıt Ticaret A.Ş. ile Gürcistan Enerji Bakanlığı arasında 2015 yılının Mayıs ayında imzalanan Niyet Anlaşması (Memorandum of Understanding)  kapsamında Kheledula Hidroelektrik Santrali (HES) Projesi'nde fizibilite ve saha çalışmalarının tamamlanmasının ardından Niyet Anlaşması'nın bir parçası olarak İnşaat İşlerine Başlangıç Anlaşması imzalanmış olup, sözkonusu anlaşma Gürcistan Enerji Bakanlığı'nca tescil edilmiştir. Bundan sonraki aşamada, resmi kurumlardan inşaat izinlerinin alınmasının ardından inşaat safhasına geçilecektir. Gürcistan'ın Racha-Lechkhumi ve Kvemo Svaneti bölgesinde Kheledula Nehri üzerinde 50,7 MW kurulu gücünde ve yıllık 257 milyon kilovat-saat elektrik üretim kapasitesinde planlanmış olan Kheledula HES için 82 milyon USD yatırım bedeli öngörülmektedir. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)