Yazdır

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha

Tarih: 24 Temmuz 2022 - 11:16

Fenerbahçe'de Kim Min-Jae'nin ayrılığı sonrası bir isim daha veda etti. Napoli'ye transfer olması beklenen Kim Min-Jae'nin ardından Luiz Gustavo da Fenerbahçe'den ayrıldı.

Fenerbahçe'de Kim Min-Jae'den sonra Luiz Gustavo ile da yollar resmen ayrıldı. Sarı lacivertli kulüpten sabaha karşı resmi açıklama geldi.

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr ile anlaşmaya varan Brezilyalı oyuncuya transfer sürecini tamamlaması için izin verildiği belirtildi.

Fenerbahçe'nin açıklaması şu şekilde;

"Profesyonel Futbol A Takım oyuncularımızdan Luiz Gustavo, Al Nassr kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncuya sağlık kontrollerinden geçmesi ve süreci tamamlaması adına izin verilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

All Nassr da tecrübeli oyuncuyla 1+1 yıllık anlaşma sağlandığını ve transfer için bonservis bedeli ödenmeyeceğini duyurdu.

Fenerbahçe, 35 yaşındaki futbolcuyu 2019 yılında Marsilya'dan 6 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli forma altında 3 sezonda 97 maça çıkan Gustavo, 5 kez fileleri havalandırdı.

Pedro Fenerbahçe'de ilk idmanına çıktı

 

Vedat Muriqi'den Fenerbahçe'ye de kazandıran imza

 

Fenerbahçe'nin Marcelo hamlesi boşa çıktı

 

Joao Pedro resmen Fenerbahçe'de!

 

Site adresi: https://www.borsagundem.com/haber/fenerbahcede-bir-ayrilik-daha-1676233