E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinYazarımız Ayça Karaca’nın büyük acısı---

Yazarımız Ayça Karaca’nın büyük acısı

Yazarımız Ayça Karaca’nın büyük acısı
26 Ekim 2022 - 01:07 borsagundem.com

Ayça Karaca, annesi Neşe İnce’yi kaybetti. Merhume İzmir’de toprağa verildi.

BORSAGUNDEM.COM

Gündem Medya Grubu yazarı Ayça Karaca’nın büyük acısı... Karaca’nın annesi Neşe İnce 68 yaşında hayata veda etti. Yaklaşık bir yıldır tedavi gördüğü öğrenilen Neşe İnce geçtiğimiz hafta sonu (23 Ekim Pazar) vefat etti.

Memur emeklisi İnce’nin cenazesi pazartesi günü İzmir Karşıyaka Bostanlı Camii’nde kılınan ikindi namazını müteakip defnedildi.  

Gündem Medya Grubu olarak, merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına ve arkadaşımız Ayça Karaca’ya başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK26 Ekim 2022 11:13

    HİÇ ÖLMEYECEK İÇİN BU DÜNYA İÇİN, HEMEN ÖLECEK GİBİ DE AHİRET İÇİN ÇALIŞMAMIZ EMİR EDİLMİŞTİR.BU BAZI KİMSELER İÇİN GEÇERLİ DEĞİLDİR.CÜNKÜ CEHENNEME DE ODUN OLARAK YANACAKLAR LAZIMDIR.

  • Mucise Reis : (26 Ekim 2022 08:45

    Sonuçda acı geliyor insana. Hayat böyle bişi. Herkes birilerini omuzluyor bu dünyada. Yük omuz atanda kalıyor. Sonumuzu bile bile nefes alıyoruz, ta ki birlerinin omuzlarına çıkana kadar... Yaşam mücadelesi veriyoruz. Bugunlerde bu acı sizlere gelmiş, ne ilk, ne son oluyorsunuz... Aile içlerinde yeni doğan,  gelen nesiller gibi, büyük ve değer verdiklerimiz bir nesilde gidiyor... Allah sabır versin. Rahmetini versin.

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI26 Ekim 2022 11:12

    Baran yolunu sapıtmış ruhunu başkalarına devirmiş gibi çünkü yorumlarında bunu görmekteyiz.

  • Mucise Reis : (26 Ekim 2022 09:37

    İnsanoğlu öleceğini bile bile yaşayan. Doğru dinini seçme hakkı ve iradesi olan tek varlık. Hayvanlar ölüm nedir bilmez, aklı ermez. Bütün kutsal kitaplarda yalan dünya olduğu ve gerçek dünyaya gidileceği belirtilir. Kapat incilini, Kuran oku. İnsanlar  ağıt yakarken, burada düğün merasimi tartışması yapman bile terbiyesizlik. Kuran hediye ederim oku Baran efendi. Bu konu altında tartışmayı kabul etmiyorum. insanların, ağıt tuttuğu gününe, saygın olsun. "Kavga etmek istiyorum, ağzımın payını alayım diyorsan," başka yerde yaz bana... Danışman trollerin, Promterlerin, istediğin konu başlığı ve altında bana uyar...

  • baran26 Ekim 2022 09:23

    Sonunu bile bile nefes almak ne demek?  Laf ola beri gele!  Ayrıca son değil başlangıç!  Bak ne kadar sersem ve ahmak olduğunu her halikarda belli ediyorsun.  

  • baran26 Ekim 2022 07:10

    Başınız sağolsun!  Allah rahmet eylesin.  Aslına bakarsanız tek gerçek ölüm.