E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYazar Beki İkala Erikli'nin katili yakalandı---

Yazar Beki İkala Erikli'nin katili yakalandı

Yazar Beki İkala Erikli'nin katili yakalandı
16 Aralık 2016 - 20:56 borsagundem.com

Dün evinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden yazar Beki İkala Erikli'nin katili yakalandı

Beyoğlu'nda "Melekler ile Yaşamak" adlı kitabın yazarı ve yaşam koçu Beki İkala (Çukran) Erikli (46)’nin katil zanlısı Sinem Koç (31) polis tarafından olayda kullandığı silahla birlikte gözaltına alındı. Şüpheli ilk ifadesinde, yazarın kitaplarını okuduktan sonra akli dengesinin bozulduğunu ileri sürerek "Kitaplarında meleklerden bahsediyordu. Ne meleği, kendisi bir şeytan. Başkalarına zarar vermesin diye öldürdüm" dedi.

Beyoğlu, Kabataş Ömer Avni mahallesi İnebolu çıkması No.3’de bulunan Saadet apartmanında dün akşam saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, Yaşam koçu ve yazar Beki İkala (Çukran) Erikli, işyerinin bulunduğu apartmana girdiği sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırı sonucu Erikli yere yığılırken, silah seslerini duyan apartman sakinleri bir kadını kaçarken gördüklerini polise anlatmışlardı. Evli ve 14 yaşındaki bir oğlu bulunan Erikli, tüm ilk yardım çabalarına rağmen olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Polis tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmalarda olayın şüphelisi olarak tespit edilen Sinem Koç, akşam saatlerinde Küçükçekmece’de annesiyle birlikte kaldığı evde gözaltına alındı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada olayda kullandığı 9 mm çapında bir tabanca ele geçirildi. Şüphelinin, psikolojik durumunun iyi olmadığı ve saldırgan tavırlar sergilediği öğrenildi. Sinem Koç sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

Burada sorgusu yapılan Sinem Koç ilk ifadesinde cinayeti işlediğini kabul etti. 4 yıl önce eşinden ayrıldıktan sonra annesiyle kalmaya başladığı ve çocuğunun olmadığı öğrenilen Sinem Koç, "Bunun kitaplarını okuduktan sonra akli dengem bozuldu. Kitaplarında meleklerden bahsediyordu. Ne meleği, kendisi bir şeytan. Başkalarına zarar vermesin diye öldürdüm" dedi.

Sinem Koç’un Cinayet Büro Amirliği’ndeki işlemleri sürüyor.

3 KURŞUNLA VURULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Beyoğlu, Kabataş, Ömer Avni mahallesi, İnebolu çıkması No.3’de bulunan Saadet apartmanında dün akşam saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda Yaşam koçu ve yazar Beki İkela Erikli, işyerinin bulunduğu apartmana girdiği sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırı sonucu 3 kurşunla vurulan Erikli yere yığılırken, silah seslerini duyan apartman sakinleri bir kadını kaçarken gördüklerini polise anlatmışlardı. Evli ve 14 yaşındaki bir oğlu bulunan Beki İkela Erikli tüm ilk yardım çabalarına rağmen olay yerinde hayatını kaybetmişti.

KUAFÖRDEN TAKİP ETMİŞ

Yaşam koçu ve yazar Beki İkela Erikli’nin cinayeti soruşturmasını Asayiş Şube Müdürlüğü ve Terörle Şube Müdürlüğü'nün ortak yürüttüğü belirtildi. Yapılan çalışmalarda saldırganın Beki İkela Erikli’yi olay saatinde gittiği kuaförden işyerine kadar takip ettiği ardından saldırıyı gerçekleştirdiği tespit edildi.

EŞİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Beki İkala Erikli'nin ( Beki Şükran Erikli ) cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Bu sırada eşi Erdal Erikli gözyaşlarına boğuldu. Acılı eşi, yakınları ve arkadaşları teselli etti. Erikli’nin Pazar günü saat 15.00’da Ulus’taki Musevi Mezarlığı’nda düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Ünlü yazar Beki İkala Erikli Beyoğlu'nda öldürüldü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)