E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisYayıncı kuruluştan kulüplere ödeme teklifi---

Yayıncı kuruluştan kulüplere ödeme teklifi

Yayıncı kuruluştan kulüplere ödeme teklifi
26 Nisan 2020 - 10:31 borsagundem.com

Bakan Kasapoğlu ile Süper Lig kulüp başkanlarının görüşmesine yayıncı kuruluşla yapılan pazarlık damgasını vurdu! Süper Lig kulüpleri ile yayıncı kuruluş arasında pazarlık başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Süper Lig’teki kulüp başkanlarıyla yaptığı video toplantıya yayıncı kuruluşun teklifi damgasını vurdu.
Son ödemeyi yapmadıkları için tüm kulüpleri dara düşüren ve bu konuda taviz vermeyen Digiturk temsilcilerinin teklifi oldukça ilgi çekici bulundu. Ligin yeniden başlaması konusundaki senaryolar ve olası tarihler tartışılırken, yayıncı kuruluşun, “Başlama tarihini kesinleştirin, ödemeyi hemen yapayım” demesi, kulüpleri oldukça heyecanlandırdı.

YAYINCI KURULUŞLA KULÜPLER KARŞI KARŞIYA

Ancak ligin bitirilmesi süreci konusunda ise yayıncı kuruluşla kulüpler karşı karşıya geldi. “8 maçı bir ayda bitirelim” diyen kulüplerin önerisini kabul etmeyen yayıncı, “Kaybım büyük... Bu nedene 8 haftaya yayalım. Yoksa zararım daha da büyür” diyerek sıkıştırılmış ligi kabul etmedi. Milliyet'te yer alan habere göre, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçmiş dönem borçlarıyla ilgili oldukça zor bir süreç yaşadıklarını dile getirdi ve futbolculara yapılacak indirimin torba yasaya konulacak bir maddeyle düzenlenmesinin en doğru durum olacağını ifade etti.
Çebi, bu şekilde kulüple oyuncuların karşı karşıya kalmayacağını belirtti. Siyah-beyazlıların başkanı bu konuda Bakan Kasapoğlu’ndan yardım istedi.

BİLİM KURULUNA SORULACAK

Puan cetvelinde sondan ikinci sırada bulunan MKE Ankaragücü Başkanı Fatih Mert de yaşanan olağanüstü süreçten dolayı ligden düşmenin kaldırılması önerisinde bulundu ve gelecek sezonun 21 takım olarak oynanmasını teklif etti. Ancak bu düzenleme de kulüplerce kabul görmedi.
Toplantıda alınan prensip kararlarının mayıs başında kesinlik kazanacağı belirtildi. Türkiye Futbol Federasyonu, Bilim Kurulu ile görüşerek son kararını verecek.
Süper Lig kulüpleriyle Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu arasındaki görüşmede Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç karşı karşıya geldi.
Ağaoğlu, kalan süreçte önce Ziraat Türkiye Kupası, ardından da ligin oynanmasını teklif etti.
Kupa yarı finalinde bordo-mavililerin rakibi olan Fenerbahçe Başkanı ise, buna karşı çıkarak, sürecin normal seyrinde devam etmesini istedi.

Süper Lig Antalya'ya taşınabilir

 

Arda Galatasaray'a kaptan mı oluyor?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)26 Nisan 2020 23:23

    3 korner 1 penaltı olmalı. acilen.. liglerin ne tadı ne tuzu var... peşin ödeyenler, kredi kart ile ödeme yapanlar bant yayınları için o kadar para vermeyin. internet ortamında zaten o başların bant yayınları var :D Arşiv izlemek içinde para vermeyene fakir derler.. Burjuva iseniz, lig tv ücretini ödeyip, arşiv maçları izleyin. Para varsa farkınız olsun. sizin gibiler olmasa ülke kalkınmaz...

  • papatya falı26 Nisan 2020 19:20

    çok önemli derhal bilim kurulu toplanmalı ilk klüpler avm ler hadi bakalım.Halkın esnafın ne zaman kepenkleri kaldıracağının önemi yok.Nasıl olsa hak ettiğimiz gibi yönetiliyoruz.

  • Ankaralı26 Nisan 2020 17:30

    Digitürk bizden paraları aldı niye ödeme yapmıyor

  • Darknight26 Nisan 2020 15:37

    Gidip Dekoder alipta hic bir degeri olmayan , kalitesiz Ligi mi seyredecek bu millet , bu saklabanlari neden seyredeyim ?

  • salim26 Nisan 2020 15:06

    Maçlar penaltılar ile bitirilmeli.

  • mehmet 26 Nisan 2020 11:14

    daha fazla para vermeli. seyirci olmayacağı için meraklılar daha fazla dijitürk alacak.